• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başbakan Erdoğan: Yazıklar olsun senin Prof.'luğuna

Yeniakit Publisher
2014-07-31 18:55:00 -
Başbakan Erdoğan: Yazıklar olsun senin Prof.'luğuna

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Marşı'nı Çanakkale Şiiri diye okuyan çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlun'a sert eleştiriler yöneltti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van'da yaptığı miting sırasında çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun M.Akif Ersoy'un mezarı başında yaptığı hatayı çok sert dille eleştirdi.

İşte Başbakan'ın o sözleri...

MHP'yi çatı diye bir aday dayattılar. Aday ne diyor? Benim babam M.Akif'in arkadaşıyım diye övünüyor. Babası çok muhterem bir insandı doğru. CHP'nin zulmü yüzünden Kahire'ye gitti. Bir defa sen babana ihanet ettin. 
Kendi siyasi hırsına babasını ve Akif'i malzeme ediyor. Edirnekapı şehitliği ziyaretinde çok komik bir görüntü ortaya çıktı.

Akif'in mezar taşında olan İstiklal Marşı'mızın şu satırlarını okuyor
"..Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda,
Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda,
Canı, cânanı, bütün varımı alsın da Hüdâ,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüdâ.."

Ey CHP ey MHP, HDP'ye seslenmiyorum bile. Zaten kendilerinin İstiklal Marşı gibi bir dertleri yok.
Bu aday ne diyor bu şiir galiba Çanakkale şehitleri şiiri. Yazıklar olsun, senin profluğuna, tarihçiliğine de yazıklar olsun. İstiklal Marşı'yla Çanakkale Şehitleri şiirini bile birbirinden ayıramıyor. Çıkarttıklar bunu aday yaptılar. O sipariş ya.. Ne diyorlaras onu yapıyor. "

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23