• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Barış Pınarı Harekatı'na karşı çıkan terör sevicilere Turgut Özal tokadı

Yeniakit Publisher
2019-10-12 10:44:00 -

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na 'Kürtler katlediliyor' kılıfı uyduran Batı uşaklarına karşı sosyal medyada paylaşılan Turgut Özal videosu büyük beğeni aldı.

 Yeniakit.com.tr 

Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'la ilgili sosyal medyada hızla yayılan video büyük beğeni aldı.

Paylaşımda Özal'ın kullandığı ifadeler; Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütlerine yönelik Suriye'nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı 'Kürtler katlediliyor' diyerek sabote etmek isteyenlere adeta bir tokat niteliğinde... 

İçimizdeki terör sevicilerin ağababaları ABD ve batılı ülkelerle el ele verip operasyonla ilgili kara propaganlar için düğmeye bastılar.

Teröistlere yapılan operasyonu engellemek için Kürtleri öne süren batılı şer odaklarına rahmetli Turgut Özal'ın geçmişte yaptığı bir konuşma ile tepki göstermişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Tek bir Kürt'ü bile almak istemediler"

Terör örgütü PKK'nın en çok zarar verdiği Kürtlerle ilgili açıklamalarda bulunan Turgut Özal, paylaşılan videoda şu ifadeleri kullanıyor:

"Irak'tan 36 bin Kürt mülteci Türkiye'ye geldi. Onlara sordum. Bu insanların yarısını ben alayım yarısını siz alın dedim. Ancak cevap vermediler. Tek bir Kürt'ü bile almak istemediler. Eğer Kürt sorunu ile bu kadar ilgiliyseniz bu insanları neden kabul etmediniz?"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat gözükara

Tarih tekerrür ediyor.. Ders çıkaranlar etkilenmez..EŞEĞE ALTIN SEMER TAKSAN EŞEK YİNE EŞEKTİR.. AVRUPA BUDUR.. UYANIN NESİL.. ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİYMİŞ AVRUPA KAĞIT ÜZERİNDE...

Kaan

Turgut özal ırak işgalinde incirliği amerkaya tahsis eden adam değil mi. Irakta milyonlarca insanın kanında payı var. Çekiç güç kurarak kızey ırağın oluşması sağlayan adam
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23