• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Barcelona'lı Messi Başkan'a savaş açtı

Yeniakit Publisher
2020-04-01 15:00:00 -
Barcelona'lı Messi Başkan'a savaş açtı

Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi ile yönetim arasında gerginlik tırmanıyor. İngiliz basınında Messi ile yönetimin birçok konuda ters düştüğü, corona virüsü salgınının da bunun son örneği olduğu iddia edildi.

İspanya La Liga’nın dev ekiplerinden Barcelona yönetimi ile yıllardır takımın değişmez ismi olan Lionel Messi arasında büyük bir kriz yaşanıyor. İngiliz Mail Online yazarı Pete Jenson’a göre, Lionel Messi’nin daha önce birçok konuda ters düştüğü Barcelona Başkanı Josep Bartomeu’nun corona virüsünü yönetme konusunda eksik kaldığını düşünüyor.

Neymar’ın takımdan ayrılması, yapılamayan transferler, Ernesto Valverde’nin ayrılığı sonrası Sportif Direktör Eric Abidal ile yaşadığı tartışma, Messi’nin 15 yıldır formasını giydiği Barcelona’nın yönetimi ile arasında soğuk bir savaş olduğunu belirten Jenson, Arjantinli yıldızın futbolcuların ücretlerinde yüzde 70 kesintiye gidilmesini onaylamasının Bartomeu’ya nefes aldırdığını savundu.

“Messi birçok konuda yönetimle ters düşüyor. Barcelona yönetiminin corona virüsü salgını krizini de iyi yönetemediğini düşünüyor. Futbolcuların büyük kısmı, maaşlarında kesintiye gidilmesinden hoşnut değil… Yönetim de bu konuda video konferans yaparken, bir anda gelen Messi’nin paylaşımı ile rahatladı. Messi’nin vereceği tepkiden korkan Bartomeu, yıldız ismin kesintiyi kabul etmesinin ardından rahat bir nefes aldı. Ancak bu, yönetim ile Messi arasındaki krizin bittiği anlamına gelmiyor.”

Paris Saint Germain’in, Neymar’ın 222 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini ödeyerek 2017 yılında transfer etmesi, dünya futbol kamuoyu kadar Messi’yi de şoke etti! Takımın önemli bir parçasının gitmesi sonrasında yapılan Coutinho ve Dembele transferlerinden memnun kalmayan Messi, bu sezon başında Barcelona yönetiminin Neymar’ı geri getirmesi gerektiğini söylemişti.

Ancak Messi’nin bu isteğine rağmen Neymar için girişimde bulunmayan Barcelona, onun yerine Atletico Madrid’in Fransız yıldız Griezmann’ı kadrosuna kattı. Bu transferden memnun kalmayan Messi ile yönetimin arası açılmaya başladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23