• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Soylu'dan Gaziantep açıklaması: Anonslar maksadını aşmıştır

Yeniakit Publisher
2022-08-17 07:19:00 -
Bakan Soylu'dan Gaziantep açıklaması: Anonslar maksadını aşmıştır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gölcük'te düzenlenen 17 Ağustos Deprem Anması programından ayrıldığı sırada Gaziantep'in Suriye sınırındaki Karkamış ilçesinde camilerden yapılan anonslarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Süleyman Soylu, Karkamış ilçesinde camilerden yapılan anonslar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Anonsların maksadını aştığını söyleyen Soylu, "Maksadını aşmış bir anonsun camiden yapıldığı konusunda biraz önce vali beyle konuştum. Böyle bir sokağa çıkma yasağı falan söz konusu değil. Sadece anladığım kadarıyla ufak bir uyarı söz konusu olacakmış, zannediyorum maksadını aşmış bir ilan yapılmış. Ne sokağa çıkma yasağı var, ne başka bir şey söz konusu. Bu tip işlerde, buradaki kamu görevlilerine de ikazım soğuk kanlı olmaları. Oradaki kamu görevlilerini de tenkit ettiğimi söylemek istiyorum" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serdal

Altın yüzüklü örnek Süleymanım sen olmasaydın trör bitmezdi 20 sene gibi kısa bir sürede kökünü kazıdın şimdi sayende irak suriye ve daha bir çok sınırı olan komşularımız rahat etti sayın bakan sen amerikayıda orta doğudan kovarsın kafa yapından belli tam bir zeka küpüsün ve Altın yüzüğünle örnek bir Başkan adayısın Ondan sonra seni seçeceğiz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23