• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Soylu CHP'nin 'özel birim kuruldu' iftiralarını video ile yalanladı

Yeniakit Publisher
2022-08-12 19:41:00 - 2022-08-12 19:59:14

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li belediyelerin soruşturulması için bakanlıkta özel birim kurulduğuna dair muhalefetin ortaya attığı iddiaları çektiği video ile yalanladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'CHP'li Belediyeleri soruşturmak için İçişleri Bakanlığı'nda özel birim kuruldu' yalanına ilişkin sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulundu. Bakan Soylu, paylaşımı, 'Devleti itibarsızlaştırmak, Denetimi etkisiz kılmak, Böylece yapanın yanına kar kalmasını sağlamak... Yalanlarla yanlışı örtmeye müsaade edilemez.' mesajıyla yayınladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "CHP'li Belediyeleri soruşturmak için İçişleri Bakanlığı'nda özel birim kuruldu" yalanı hakkında Twitter hesabından açıklama yaptı.

"Yalanlarla yanlışı örtmeye müsaade edilemez"

 

Bakan Soylu söz konusu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Devleti itibarsızlaştırmak, Denetimi etkisiz kılmak, Böylece yapanın yanına kar kalmasını sağlamak... Yalanlarla yanlışı örtmeye müsaade edilemez. "CHP'li Belediyeleri soruşturmak için İçişleri Bakanlığı'nda özel birim kuruldu." YALANI... Doğrular rakamlarıyla videoda
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

isimsiz

bir iç işleri bakanı düşün bir milletvekilinin mafyadan her ay 10 bin dolar aldığını bildiğini söylüyor ve bu milletvekilinin ne adını açıklıyor nede savcılara suç duyurusunda bulunuyor,kanunsuz iş yapılmaz demiş bu iç işleri bakanı değil mi kanunsuz iş yapmaları için muhtarlara teşvik eden

ersan

sayin bakanim yapmayin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23