• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahçelievler'de "arabada sinema" etkinliği

Yeniakit Publisher
2020-06-21 10:08:05 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Bahçelievler'de "arabada sinema" etkinliği

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır: - "Zor günlerde vatandaşlarımıza moral olması açısından sinema etkinliği düzenledik"

İSTANBUL (AA) - Bahçelievler'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında "evde kal" çağrılarına uyarak bir süredir dışarı çıkamayan ve sosyal aktiviteleri kısıtlanan vatandaşlar için "arabada sinema" etkinliği gerçekleştirildi.

Bahçelievler Belediyesinin, ilçe sakinleri için Hasan Doğan Spor Kompleksi otoparkında "park et seyret" sloganıyla düzenlediği etkinlikte, "7. Koğuştaki Mucize" filmi beyaz perdeye yansıtıldı.

Araçlarını ekran karşısına park ederek sinema keyfi yaşayan vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikram edildi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, gazetecilere yaptığı açıklamada, zor günlerde vatandaşlara moral amacıyla sinema etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Uzun süredir pandemi dönemi yaşandığını belirten Bahadır, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız salgının ilerlememesi adına evlerde kaldı. Sosyal mesafeyi korumak adına sinemalar tiyatrolar açılmadı. Biz de komşularımızı rahatlatmak adına bu güzel günde arabada sosyal mesafeye dikkat ederek, maske kullanarak film seyrediyoruz. Güzel bir film var. Radyonun frekans sisteminden dinliyoruz. Gözümüz beyaz perdede kulağımız radyoda. Vatandaşlarımızın özelikle Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 'tamam' sloganına uymalarını temenni ediyorum."

Bahadır, daha sonra bir arabanın içerisinde filmi izledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23