• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahçeli'den sert mesajlar: CHP, PKK ile ittifakın bedelini ödeyecektir

Yeniakit Publisher
2018-09-13 20:26:00 - 2018-09-13 21:34:06

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Bahçeli'den sert mesajlar: CHP, PKK ile ittifakın bedelini ödeyecektir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimler ve İdlib meselesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bahçeli, "Biz 31 Mart 2019'a cumhurun ittifakının damga vurmasını istiyoruz" dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar;

Tanklarıyla, toplarıyla, uçaklarıyla eğer tekrar üzerimize gelirlerse bir kez daha 15 Temmuz benzeri işgal ve ihanete kalkışırlarsa and olsun ki bayrağı bedenimize kefen niyetine sarar, okunan selaları duya duya son kanımıza son canımıza kadar bu aziz vatanı yine korur yine namertlere dünyayı dar ederiz.

31 MART'A CUMHUR İTTİFAKININ DAMGA VURMASINI İSTİYORUZ

Türkiye'yi kundaklamak, haysiyet ve hassasiyetlerini kurcalamak için fırsat kollayan mihraklar unutmasınlar ki, ne verilecek ilimiz, ne teslim edilecek toprağımız ne de çizilecek sınırımız ne de vazgeçecek tek bir insanımız vardır. Bu vatan, eşantiyon ürünü, teselli ikramiyesi, bağış, lütuf, ikram veya ihsan değildir.

CHP'nin yolu yol değildir. Siyasi milli ve ahlaki değildir. Küresel komplonun yeni işbirlikçileri artık bellidir.

Biz 31 Mart 2019'a cumhurun ittifakının damga vurmasını istiyoruz.

CHP, PKK İLE İTTİFAK HEDEFİNİN BEDELİNİ PAHALIYA ÖDEYECEKTİR'

Zillet ittifakı hazırsa Cumhur İttifakı dünden hazır ve kararlıdır. CHP, PKK ile ittifak hedefinin bedelini elbette pahalıya ödeyecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tartışmaya açmak için gün sayan, çetele tutan, papatya falı açan siyasi bedbahtlara, hiyanet çetelerine fırsat verilmemelidir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23