• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa ülkesinde korkutan olay! Pfizer aşısı olan 23 kişi hayatını kaybetti

Yeniakit Publisher
2021-01-14 22:03:00 -
Avrupa ülkesinde korkutan olay! Pfizer aşısı olan 23 kişi hayatını kaybetti

Norveç'te Pfizer-BioNTech'in geliştirdiği koronavirüs aşısının vurulduğu 23 kişi yaşamını yitirdi.

Norveç İlaç Ajansı'nın internet sitesinde belirtildiği üzere ülkede koronavirüse karşı Pfizer aşısını yaptıran 23 kişi hayatını kaybetti.

"Aşı var olan hastalıkları tetiklemiş olabilir"

13 vakada incelenen ölümlerde, aşının "yaşlı insanlarda var olan hastalıkların daha ciddi seyrine" yol açan yan etkilere neden olmuş olabileceğini belirtti.

Ülkede ilk aşılama huzurevlerinde başladı

Koronavirüse karşı Pfizer ilacıyla aşılama 27 Aralık'ta Norveç'te başladı. İlk aşı Oslo'daki huzurevlerinde yaşayanlar oldu.

ABD'de doktor ölmüştü

ABD'li ilaç şirketi Pfizer tarafından geliştirilen aşının sağlık görevlilerine yapıldığı ülkede, korona aşısı olan Gregory Michael adlı doktor aşıdan 2 hafta sonra hayatını kaybetmişti.

Florida'da bir hastanede çalışan Gregory Michael, 18 aralıkta aşının ilk dozunu aldıktan 3 gün sonra ellerinde ve ayaklarında küçük lekeler ortaya çıktı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sosyal medya hesabından açıklama yapan eşi Heidi Neckelmann, Gregory Michael'in hastaneye gittiğini ve kan değerlerinin normal seviyenin çok altında tespit edildiğini söyledi. Daha sonra eşinin yoğun bakıma alındığını söyleyen Neckelmann, eşinin kısa süre sonra hayatını kaybettiğini sözlerine ekledi.

Portekiz'de de hemşire hayatını kaybetti

Portekiz'de 30 Aralık 2020'de Pfizer-BioNTech'in geliştirdiği Kovid-19 aşısını olan Portekiz Onkoloji Enstitüsü Pediatri Bölümü'nde (OPI) çalışan 41 yaşındaki hemşire Sonia Acevedo 2 gün sonra hayatını kaybetmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

T. Y. M.

Rastgele öldürüyor işte. Sürekli 6 ayda 1 vurduracaklar bunu. Kan dolaşımını elektronik akıma çevirene kadar. İçinde alüminyum var. Alıcı - vericiye çevirecekler işte

tahir gorgen

İnternette beni gizliyorlar. Bosa yirtindim hep. Saglik bakaninada kac kez belirttim Youtubeda paylastim. Hazirlikli olun suna: Biontecin calismasi ve sizinkilerin yani ben artik Turklukten biktimda, soyle: Deney grubundan 100insan Corona Pozitif olduya diyelim: diyelimki 94 insana bos placebo verilmis ve 6 insan gercek asi ile asilanmis. Su sonuca variyorlar: asi %94 etkili. 1. Asilar tolerans kazanmak icin var yani enfeksiyona karsi daha kuvetli bir direnc. 2. Brezilya Cin Asisinin %50 etken oldugunu aciklamis. Anlamiyorlarya: %50 etken bunlarin calismasina gore yani: 100 Corona pozitif insandan 50si gercek asi ile asilanmis degilmi? Bu ne demek peki? İyi dusunun: asinin hicbir etkisi yok demek..  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23