• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AVM’ler kapatılacak mı? Ramazanda AVM’ler kapalı mı olacak?

Yeniakit Publisher
2021-04-13 17:41:00 - 2021-04-13 19:20:02
AVM’ler kapatılacak mı? Ramazanda AVM’ler kapalı mı olacak?

Yeni korona yasakları | Son dönemde artan koronavirüs vakaları sebebiyle yeni kısıtlama kararlarının alınması bekleniyor. Vatandaşlar ramazan ayında AVM’lerin kapanıp kapanmayacağını araştırıyor. Peki, ramazan ayında AVM’ler kapalı mı olacak?

AVM’ler kapıyor mu? Koronavirüs vaka sayıları 50 bini aştı. Vaka sayılarındaki artış ise gündeme yeni kısıtlamaların getirilip getirilmeyeceği konusunu getirdi. Ramazan ayında uygulanacak tedbirlerle ilgili önemli kararların bugün açıklanması bekleniyor. Pek çok kişi ise AVM’lerin ramazan ayı boyunca kapalı olup olmayacağını araştırmaya başladı. Peki, ramazan ayında AVM’ler kapatılacak mı?

AVM’ler kapatılacak mı? Ramazanda AVM’ler kapalı mı olacak?

Milyonlarca kişi AVM’lerin ramazan ayında hizmet verip vermeyeceğini merak ediyor. Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeme içme hizmeti veren kafe, kıraathane, lokal, çay bahçesi, spor salonu, benzeri mekanlar faaliyetlerine bayram sonuna kadar ara verecek. Lokanta ve benzeri işletmeler ramazan boyunca sadece belirlenen saatlerde paket ve gel-al hizmetiyle çalışmalarını yürütecektir. Konaklama tesisleri ile evlerde toplu iftar ve benzeri organizasyonlar gerçekleştirilemeyecek. Oteller, sadece kendi müşterileriyle sınırlandırılmış şekilde hizmet verebilecek, sahte rezervasyon ve benzeri hilelere göz yumulmayacak. Düğün, nişan, kına, nikah, genel kurul ve toplantılar ile kapalı alanlarda yapılan etkinliklerin tamamı bayram sonrasına kadar ertelendi" dedi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23