Ateşkes kararı sonrası Rusya'dan flaş hamle! Açıklama geldi
Türkiye ile İdlib için ateşkes anlaşması imzalayan Rusya, Suriye’nin Halep, Rakka ve Haseke vilayetlerinde hem karadan hem havadan devriye yaptı.
Rus birliklerin Suriye’nin Halep, Rakka ve Haseke vilayetlerinde devriyelere devam ettiği bildirildi.
Basın toplantısında konuşan Rusya’nın Suriye’deki Tarafları Uzlaştırma Merkezi Başkanı Oleg Juravlyov, Rus birliklerin Suriye’nin Halep, Rakka ve Haseke vilayetlerinde devriyelere devam ettiğini belirtti.
Sputnik'in haberine göre, “Rus askeri polis birimleri tarafından Halep, Rakka ve Haseke vilayetlerindeki güzergahlarda devriye nöbetlerine devam edildi” diyen Juravlyov, Rus Hava Kuvvetleri’ne ait hava araçlarının da havadan devriye yaptığını sözlerine ekledi.