• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ateş alan tüfek kardeşinin hayatına mal oldu

Yeniakit Publisher
2020-04-02 15:57:00 -
Ateş alan tüfek kardeşinin hayatına mal oldu

İddialara göre Tokat'ta çalışmak üzere tarlaya giden iki kardeşten birinin elindeki tüfek kazara ateş aldı. Saçmaların isabet etmesi sonucu ağır yaralanan kardeş de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir kişinin elindeki tüfeğin kazara ateş alması sonucu vurulan kardeşinin öldüğü öne sürüldü.

İddiaya göre, Kuzköy köyünde çalışmak üzere tarlaya giden iki kardeşten Mehmet A'nın (21) elindeki tüfek ateş aldı.

Müdahaleler yetersiz kaldı

Saçmaların isabet etmesi sonucu ağır yaralanan kardeş Serdar A. (19), yakınları tarafından Erbaa Devlet Hastanesine götürüldü.

Serdar A, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Mehmet A. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ağa bu durum harbiden sorun

Çocukluğumuzda bizim arkadaşın dedesinin kurtuluş savaşından kalma kırma bir tüfek vardı tek katlı Bahçeli bir eski evdi bahçesine çıkıp duvarda eski tabaklık ve sabunluk vardı ona nışan aldım duvarın diğer tarafında 90 yaşında Rum asıllı nine vardı biZde 6 arkadaş eğleniyoruz filan derken duvarın üstünde bir kesi belirdi dur kıpırdama vururum demeyle hayvan ani refleks yapıp bize baktı tetiğe basmamla ateş alması duvar sıvaları aşağıda tüm mahalle ayağa kalktı komşular kapıyı tekmeliyor bahçe kapısı o kulağı iyi duymayan nine bile patlamayı duymuş tatbiki bizde korkmuştuk yaşım 12 ve tüfek beni diğer taraf itti tepmesi sertti kapıyı açtım kadın korkudan ne oldu tüpmü patladı dedi ben yok mantar patlattık dedim. Enteresandı ama Allah korudu içimizden birini de yanlışlıkla yaralayabilir yada ölümle sonuçlana bilirdi çok şükür kimseye birşey olmamıştı 33 yıl önce tatbiki o günden sonra asla tüfeğe hiçbirimiz yanaşmadık ama çok eski tüfek olmasına rağmen çalışmıştı ilginç. Allah rahmet etsin kardeşinin kanı elinde onun psikolojisi var şimdi Allah ailesine sabır versin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23