• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Askeri casusluk davasının hakimi Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Yeniakit Publisher
2018-06-04 16:23:00 - 2018-06-04 17:09:13

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Askeri casusluk davasının hakimi Yunanistan'a kaçarken yakalandı

İzmir'deki Askeri Casusuluk Davası'nın hakimlerinden İsmail Kurt, Yunanistan'a kaçmak isterken Edirne'de yakalanarak gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yunanistan sınırındaki İpsala ilçesinde, kaçaklara kılavuzluk yaparak organize bir şekilde yasa dışı yollardan yurt dışına kaçırdığı tespit edilen şüphelileri takibe aldı.

ŞANTAJCI HAKİM

Askeri gizli bilgi belge bulundurma ve şantaj (İzmir'deki Askeri Casusluk) davası kapsamında İzmir'deki mahkeme heyetinde yer alan ve hakkında FETÖ terör örgütüne üye olmak suçundan yakalama kararı bulunan hakim İsmail Kurt beraberindeki doktor, öğretmen ve mühendislerinde yer aldığı 11 kişilik grupla birlikte Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23