• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili isimden flaş sözler! Yolsuzluk iddiaları Burcu Köksal'ı gerdi

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
AK Partili isimden flaş sözler! Yolsuzluk iddiaları Burcu Köksal'ı gerdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan TBMM genel kurulunda söz alarak 2024 yılı faaliyet raporlarının görüşüldüğü Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nde yaşanan gerginliğe dikkat çekti. Arslan “Afyonkarahisar Belediyesinde ortaya çıkan yolsuzluk iddiaları, anlaşılan o ki Burcu Köksal’ın üzerindeki gerginliği arttırmış ve dün akşam ortaya çıkan bu sonucu doğurmuştur” dedi.

TBMM genel kurulunda bir konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar Belediye Meclisinde yaşanan AK Partili Belediye Meclis üyesi Av. Mahmut Ekici’ye yönelik sözlü saldırıyı kınadı.

“Çirkin bir dil kullanmıştır”

Arslan TBMM genel kurulunda yaptığı konuşmada “Dün akşam, Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nde yaşanan olaylar hepimizi derinden üzmüştür. 2024 yılının faaliyet raporlarının görüşüldüğü esnada CHP'li bir belediye meclis üyesinin, AK Partili meclis üyemize yönelik “parmaklarını kırarım” ifadesi ile tehditkâr bir dil kullanması, siyasetin saygı ve nezaketle olması gerektiğini unutturmuş, çirkin bir dil kullanılmıştır” dedi.

“Göreve gelir gelmez yaşanan yolsuzluk iddiaları Köksal’ın gerginliğini arttırdı”

Arslan “Belediye Başkanı Burcu Köksal meclis başkanı değilken,seçilmiş belediye meclis üyemizin sözlerini kesmiş, hukuka aykırı bir şekilde zabıtaya meclis üyelerimizi toplantıdan çıkarma talimatı vermiştir. Merve Kavakçı olayını hatırlatan bu olay, CHP zihniyetinin demokrasi karşıtı kural tanımazlığını bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Görüş farklılıklarına açık olmalısınız, tahammül etmelisiniz. Göreve gelir gelmez Afyonkarahisar Belediyesinde ortaya çıkan yolsuzluk iddiaları, anlaşılan o ki Burcu Köksal’ın üzerindeki gerginliği arttırmış ve dün akşam ortaya çıkan bu sonucu doğurmuştur. Afyonkarahisar'da ve ülkemizde, farklı siyasi görüşlere saygı gösterecek, yapıcı bir diyalog ortamı oluşmasının önünü açacaksınız” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

Bütün chp belediyelerinde,İlçe belediyeleri dahil yolsuzluk almış başını gidiyor.Hizmet yok.Yapıyorum gözükmesi var.Kısaca,yemede,daha böyle fırsat çıkmaz diyerek;hepsi yeme,soyma peşinde.Hizmet sadece kendilerine.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23