• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AÖF canlı ders nasıl izlenir?

Yeniakit Publisher
2019-12-11 00:50:00 -
AÖF canlı ders nasıl izlenir?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri sınavlardan önce sıklıkla internette “AÖF canlı ders nasıl izlenir?” sorusunun cevabını bulmaya çalışıyor. 14-15 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek vize sınavlarına hazırlanmak isteyen öğrenciler konu anlatımlarına ulaşmanın pratik yolunu araştırıyor. İşte, merak ettiğiniz “AÖF canlı ders nasıl izlenir?” sorusunun cevabı.

Anadolum e kampüs nedir?

Anadolum, genel olarak Açık ve Uzaktan öğrenme hizmetini bütün bir paket halinde sunan ve modüler bir yapıya sahip olan sistematik bir tasarımdır. Bu tasarıma modüller eklenebileceği gibi ön görülen modüllerden çıkarma işlemi de yapılabilir. Normal şartlarda kurumsal olarak uzaktan eğitim hizmeti veren kurumların zamanla sistemine entegre ettiği bu yapıların bütünsel bir düzene sahip olamaması Anadolum Projesi için gerekçe olmuştur. Modüller bağımsız çalışabileceği gibi örüntülerle birbiri ile bağlı olacağı projenin temel amacıdır.

Anadolum e-Kampüs Sistemi; öğrenme ve iletişim teknolojileri üzerine odaklanarak, etkileşimi üst düzeye çıkarmayı ve öğrenen motivasyonunu artırmayı amaçlayan bir projedir.

AÖF canlı ders nasıl izlenir?

AÖF öğrencileri; ders kitaplarının pdf hallerine, ünite özetlerine, sesli kitap ve özetlere, yaprak test ve deneme sınavlarına, çıkmış sınav soruları, konu anlatım videoları, animasyonlu dersler, oyun ve daha fazlasına Anadolum e kampüs sisteminden kolaylıkla ulaşabilir. “ekampus.anadolu.edu.tr” adresine öğrenci kimlik numaranızla giriş yapıp, aradığınız materyallere hızlıca ulaşabilirsiniz.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23