• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AnadoluJet’in kapıları dünyaya açılıyor

Yeniakit Publisher
2020-01-15 10:46:00 -
AnadoluJet’in kapıları dünyaya açılıyor

AnadoluJet, 29 Mart’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan başlatacağı 28 uçuş ile dünyaya açılacak.

Türk Hava Yollarının (THY) düşük maliyetli hava yolu markası AnadoluJet, 29 Mart’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan başlatacağı 28 uçuş ile dünyaya açılacak.

57 uçak ile 16 ülkeye uçacak

Uçuşlarını THY’nin 87 yıllık tecrübesiyle yapan AnadoluJet, yeni planlamada yurtiçi uçuşlarına yurtdışında 16 ülkede 28 noktayı ekleyecek.

Toplam 57 uçağa ulaşacak filosu ile hizmet verecek marka, THY’nin misafirlerine sağladığı seyahat memnuniyetini yeni uçuşlarına taşıyacak.

Yeni planlama ile ilgili açıklamada görüş bildiren THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, THY ile bugüne kadar milyonlarca yolcuyu dünyanın dört bir yanına ulaştırdıklarını belirtti. Aycı, 29 Mart itibarıyla THY markaları gibi AnadoluJet’in kapılarını da dünyaya açacağını, daha fazla sayıda yolcuyu Türk misafirperverliği ile uçuşlarda ağırlayacaklarını kaydederek, “Yeni stratejimiz ile tarih boyunca binlerce farklı medeniyetin buluşma noktası olmuş Anadolu’nun markası AnadoluJet’i dünyanın buluştuğu yeni hava yolu konumuna taşımayı hedefliyoruz. Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlayan alt markamız inanıyorum ki ekonomik uçuşları ile dünya şehirlerini birbirine başarıyla bağlayacak” ifadelerini kullandı. AnadoluJet tamamı ekonomi sınıfından oluşan uçakları ile koltuk kapasitesinde yüzde 22’lik artış sağlayarak, daha fazla yolcuya daha uygun fiyatlı hizmet sunacak. Yeni strateji ile arz edilen ek koltuk sayısı 1,2 milyon olacak. Yeni uçuş planlaması yurtiçi ve dışı uçuşlardaki bağlantılı uçuşlara da yüzde 30’un üzerinde katkı sağlayacak. AnadoluJet, THY’nin deneyimli kabin ve kokpit ekipleriyle Türkiye’de sunduğu hizmeti şimdi yurtdışına seyahat edecek misafirleriyle buluşturmayı planlıyor. Bu kapsamda, 29 Mart’ta başlayacak yeni uçuşlar için biletler AnadoluJet ve THY satış kanallarında satışa açıldı.

Seferler Sabiha Gökçen’den

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yurt dışında, “Ercan (KKTC), Kuveyt, Dubai, Bağdat, Bahreyn, Bakü, Cidde, Erbil, Riyad, Tahran, Tel Aviv, Tiflis, Dammam, Abu Dabi, Medine, Amsterdam, Barselona, Berlin, Brüksel, Düsseldorf, Frankfurt, Londra, Milano, Münih, Stuttgart, Paris, Roma, Viyana” seferi başlatılacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23