• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altın için üstüne basa basa uyaran Ramazan Kurtoğlu'ndan yeni açıklama: Bizleri perişan edecekler

Yeniakit Publisher
2021-09-23 11:28:00 - 2021-10-15 09:01:26

Geçtiğimiz haftalarda, 'Param olsa altın alırım' diyen Dr. Ramazan Kurtoğlu, küresel güçlerin önümüzdeki süreçte gıda krizi ile insanlığın karşısına çıkacağını belirterek, "Bir karış yer sakın bırakmayın ekin. Çünkü düşman gıda krizi ile karşımıza gelecek" dedi. Kurtoğlu, okulların asla kapatılmaması gerektiğini ve uzaktan eğitim projesinin uzun süredir Google tarafından geliştirildiğini söyleyerek dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

Beyaz Tv'de Her Açıdan programına katılan Dr. Ramazan Kurtoğlu'ndan dikkat çeken uyarılar geldi.

Dr. Ramazan Kurtoğlu yaptığı açıklamada, okulların artık kapatılmaması gerektiğini ve küreselcilerin düşünen insana karşı olduğunu belirterek uzaktan eğitim projesini insanlığın huzuruna sunduğunu kaydetti.

İşte Kurtoğlu'nun o açıklamaları:

Son organik ve biyolojik insan olabiliriz. İnanılmaz bir biyoteknoloji geliyor. Bu adamlar tanrıcılık oynuyorlar. Bir karış yer sakın bırakmayın ekin. Çünkü düşman gıda krizi ile karşımıza gelecek. İmkanınız olduğu ölçüde gram, külçe altın koyun. Türk kadını dünyanın en akıllı yatırımcısıdır. Sakın okulların kapatılmaması lazım. Buradan sayın Cumhurbaşkanına sesleniyorum. Okullar sakın kapatılmasın. Çünkü Türkiye çökecek. Google bunu bilerek yapıyor. Yıllardır uzaktan eğitimini tasarlıyorlar. Bu hadisenin en büyük amacı milli ulus devletlerini aciz göstermektir. Bizleri perişan etmek istiyorlar. Gıda ve su kozuyla insanlık perişan edilecek. Bu aklı kullanmamız lazım. Bilim ve teknolojiyi ekleyelim.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alparslan 1071

Doğru söze ne denir!!!!!

Davaci

Ortalık meczup dolu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23