• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alın size 'fikir' özgürlüğü savunucuları! Solaklardan Kanal İstanbul'u destekleyen Cevizoğlu'na linç

Yeniakit Publisher
2021-04-20 10:39:00 - 2021-04-20 13:04:12

Katıldığı bir televizyon programında “Kızanlar olacaktır fakat ben Kanal İstanbul'a evet diyen bir Atatürkçüyüm” sözleriyle Kanal İstanbul’un yapımını savunan gazeteci Hulki Cevizoğlu, solak kesim tarafından linç ediliyor. Sözde fikir özgürlüğünü savunanlar işin ucu kendilerine dokununca en ala despot kesiliyor.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, katıldığı bir televizyon programında “Kızanlar olacaktır fakat ben Kanal İstanbul'a evet diyen bir Atatürkçüyüm” diyerek Kanal İstanbul'un yapılmasına destek vermişti.

Yayında muhalif partilere de seslenen Cevizoğlu, “Arkalarına Atatürkçüleri alarak muhalefet yapma döneminin sona ermesi gerekiyor” demişti.

Muhalif isimlerin hedefinde

Cevizoğlu, bu söylemlerinin ardından muhalif isimler tarafından linç ediliyor. Sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan aralarında eski CHP’li vekillerin de olduğu bazı kişiler, Cevizoğlu’nu hedef gösterdi.

İşte fikir özgürlüğünü sözde savunanlar!

Yılmaz Erdoğan'ın yardakçısı sözde 'Oyuncu' Bülent Emrah Parlak, Twitter hesabından "Kanal İstanbul’a evet diyen Atatürkçü Biri gelip zorla ‘Yetti artık bu top sakal’ deyip kesse hoşuna gider mi?" mesajını paylaştı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sanatçı Sabahat Akkiraz ise Hulki Cevizoğlu'nu “Kanal İstanbul’a hayır diyecek yüreği olmayandan Atatürkçü olmaz. Olsa olsa ‘Dışı Atatürkçü içi Yetmez Ama Evetçi’ olur” sözleriyle eleştirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kadir

Erdogani seven birsürü sanatçı var biliyorum ama hepsi linç korkusundan gikini bile çıkarmıyor. Korku içinde sefilce yasayacaginiza birlik olup sesinizi çıkarın artık ki bu soytarilar seslerini cikaramasinlar

sukru

Allah kimseyi cinsi,cibiliyeti bozuklardan eylemesin.Bu insan görünümlü yaratıklar daima düşünce özgürlüğü diye höykürmeyi de ihmal etmezler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23