• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Babacan’ı makaraya aldılar “Bol keseden at, Ereğli’yi il yap”

Yeniakit Publisher
2021-06-10 15:33:00 - 2021-06-10 15:50:45

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Konya’da esnafla bir araya geldi. Esnafla sohbet sırasında bir esnaf gülerek, “Dürüstsün biliyoruz ama bol keseden at, Ereğli’yi il yap” dedi. Çevredekiler bu talebe gülerken, Babacan “Veremiyoruz. Söz verince yapacağımı biliyorsunuz, onun için söz istiyorsunuz” karşılığını verdi.

 Yeni Akit / Ankara 

Konya’da esnaf ziyareti gerçekleştiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ilginç bir istekle karşılaştı.

Babacan’dan Ereğli’nin il olması sözünü isteyen esnaf: “Şurada bir de Ereğli’ye il sözü verin. Size başarılar dileyeyim başkanım. Ereğli 20 yıldır AK Parti’ye oy veriyor. Bir söz verin, biz de size verelim. Ver ya, bol keseden at... Sizin dürüst olduğunuzu biliyoruz da bir ver bakalım, ne olacak yani? Ver bakalım başkanım ya. Biz 36 ilden büyüğüz” dedi.

Babacan bu talebi “söz verince yapacağımızı bildiğiniz için istiyorsunuz” diyerek şöyle yanıtladı: “Veremiyoruz. Söz verince yapacağımı biliyorsunuz, onun için söz istiyorsunuz.  Onun için söz veremiyoruz yani. Siyasette biz çok az söz verdik ama verdiğimiz her sözün de arkasında durduk”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Bu adamın neresi dürüst? Ak Parti'ye bakan iken, bir taraftan kendi partisinin Cumhurbaşkanı adayı için imza atacaksın. Lakin bir taraftan muhalif partileri ile işbirliğine girip ekmeğini yediğin partine ve liderine ihanet edip Erdoğan'ın kaybetmesi için Millet ittifakına çalışacaksın. Utanmadan da bu ihanetini canlı yayında kamuoyuna itiraf edeceksin... Ve hala dürüst olabileceksin! Ve sözüne güven duyulabilecek!

MİLLET

Çok açık ve neeeet; Cumhurbaşkanı ERDOĞAN için 2.sıradan imza atıyor. muhalefetin tam göbeğinde Gül'ün ortak aday olması için ter döküyor, o kadar dürüst ve verdiği sözü tutan babacan.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23