• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit TV hakkında suç duyurusunda bulunmuştu! Peki kimdir bu CHP'li vekil? Ali Mahir Başarır'dan akla ziyan sallamalar

Yeniakit Publisher
2020-09-01 12:24:00 - 2020-09-01 13:02:01

Akit TV’deki tashih hatasını kasıtlı yapılmış gibi gösterip kurumumuzu hedef alan CHP’li Ali Mahir Başarır’ın, Reza Sarraf ve FETÖ hakkındaki akılalmaz sözleri ortaya çıktı.

 yeniakit.com.tr  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’den canlı yayın yapan Akit TV, basit bir tashih hatası nedeniyle iki gündür laikçiler tarafından hedef gösteriliyor. Canlı yayın KJ’sinde daha önce Sözcü, Hürriyet, Milliyet gibi gazetelerin defalarca yaptığı hatayı yapan Akit TV, klavyede r ve t harflerinin yan yana bulunması nedeniyle sehven “anırkabir” ifadesini kullandı.

Bu basit hatadan dolayı akılalmaz iftiralara maruz kalan Akit TV hakkında, CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Ali Mahir Başarır suç duyurusunda bulundu. Kendi savunduğu gazetelerin de defalarca yaptığı hatayı görmezden gelen Başarır, Akit’e iftiralar atarak yazının kasıtlı yapıldığını ileri sürdü.

Yalanda çığır açmış

CHP’li milletvekili Başarır’ın yalan karnesi epey kabarık çıktı. “Sallamayı” adet edinen Ali Mahir Başarır’ın, daha önce Reza Sarraf’ın ABD’de görülen davası üzerinden akılalmaz yorumlarda bulunduğu belirlendi.

Dönemin Halk Bank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla ve Reza Sarraf’ın ABD’de yolsuzluk suçlamasıyla gözaltına alındığı sıralarda bir televizyon programına katılan CHP’li vekilin, referandumda “evet” oylarının azalmaması için Sarraf olayının üzerine gitmediğini savunduğu görüldü. CHP’li Başarır, referandumdan sonra Sarraf davasının üzerine gidileceğini iddia etse de, seçimin üzerinden 3 yıl geçti ve Sarraf ABD’de elini kolunu sallaya sallaya geziyor!..

FETÖ’yü de savunmuş

Ayrıca CHP’li vekilin, dönemin Halk Bank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla’ya yönelik kumpasın arkasında FETÖ’nün olduğu iddialarına da sinirlenmesi dikkatlerden kaçmadı. Hakan Atilla davası nedeniyle FETÖ’nün işaret edilmesinin CHP’li vekili neden rahatsız ettiği de merak konusu oldu!..
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Akit TV’yi hedef gösterenler kendi gazetelerine sessiz!

Akit TV’nin canlı yayın KJ’sinde sehven “anırkabir” yazması nedeniyle adeta kin kusan laikçi kesim, kendi gazetelerinin yaptığı hatalara sesini çıkarmıyor. Daha önce Sözcü’nün Aziz Sancar ve Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı haberlerinde “Anıtkabir” yerine “anırkabir” yazdığı belirlenirken, Hürriyet ve Milliyet’in de aynı hataya düştükleri dikkatlerden kaçmadı. Bununla birlikte Sözcü Akit’i söz konusu hata yüzünden aklınca hain ilan ederken, Hürriyet ve Milliyet’in de kurumuma saldırması dikkatlerden kaçmıyor…

CHP’li Ali Mahir Başarır’ın Akit hakkında suç duyurusunda bulunurken, başta Sözcü olmak üzere diğer medya organlarına sesini çıkarmaması da malum mahallenin kokuşmuş ideolojilerinin ne denli mide bulandırıcı bir seviyeye düştüğünün göstergesi olarak önümüzde duruyor!..

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Fetö imasına sinirlenmesi beni hiç şaşırtmadı nedense. Fetöcülerde milleti hiç dikkate almayan hatta daha da ileri giderek milleti küçümseyen bir tavır var. Bu tavrı kimde gördümse hep fetöcü çıktı geçmişte. Ve bu tavrı gördüklerim şimdi CHP’de baya baya çoğalmaya başladı. CHP seçmeni gözünü açsın. Siyasi ayak siyasi ayak diyenlere partisini çaldırmasın diye uyarayım diyeceğim de nerde CHP seçmeninde bu uyarıyı dikkate alacak feraset?

Millet

Bu işleri çok profosyonelce yapıyorlar. Sahtekarlar, yalancılar, hainler, mezhepçi cahiller işin aslını pekala biliyorlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23