• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili vekilden skandal sözler: Cumhurbaşkanı denince bize Allah gibi geliyor

Yeniakit Publisher
2019-08-06 22:45:00 - 2019-08-06 22:49:10

Eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasında geçen bıyık diyaloğuna ait görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar'ın anlattığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile arasında geçen bıyık diyaloğunun görüntüleri ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Ağar'ın, (haşa) "Cumhurbaşkanı denince bize Allah gibi geliyor" tepki çekti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar'ın Malatya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında geçen kısa süreli bir diyaloğu geçen günlerde haber olmuştu.

O diyalogda Ağar ile Erdoğan arasındaki dikkat çeken ifadeler görüntülerin ortaya çıkmasıyla anlaşıldı.

Skandal sözlere büyük tepki

Ağar'ın gençlik buluşmasında yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığ'a geldi. Miting için ayakta bekliyoruz, protokol dizildi, tek tek tokalaştı, sıra bana geldi, şöyle yüzüme baktı gülüyor, ben niye gülüyor dedim tam o sıra, 'Evladım senin bıyıklar uzamıyor mu?' dedi. Bende, 'Efendim uzar dedim' yanağımı okşadı" diye konuştu.

Ağar'ın hikayeyi anlatırken, (haşa) "Cumhurbaşkanı denince bize Allah gibi geliyor" demesi sosyal medyada büyük tepki çekti.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hercai

S..ctrol git la yamuk! Baban ne yapti ki sen devamini getreceksin! Seni bu partiye alanlara da, neyse...! Biz Erdogan'i abimiz olarak seviyoruz. Sacmalama desek yerinde olur, tovbe Allahim.

Aynı taş aynı hamam

Daha önce de birileri böyle şeyler söylemişti
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23