• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili vekil, İmamoğlu'ndan vekalet ücreti kazandı! Öğrenciler dikkat: Taksi fişini gönderirseniz...

Yeniakit Publisher
2021-10-20 18:11:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
AK Partili vekil, İmamoğlu'ndan vekalet ücreti kazandı! Öğrenciler dikkat: Taksi fişini gönderirseniz...

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan hukuki süreçlerin sonunda kazandığı vekalet ücretleriyle kedi ve köpek maması alacağını söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'ndan hukuki süreçlerin sonunda kazandığı vekalet ücretleriyle kedi ve köpek maması alacağını bildirdi.

Bayram Mecliste düzenlediği basın toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sürecinde İmamoğlu'nun kendisine birkaç dava açtığını belirtti.

Mahkemelerin bu davaları reddettiğini ifade eden Bayram, "Kararlar kesinleşti, buradan dolayı çıkan vekalet ücretlerimiz oldu. Bu vekalet ücretlerimizi de almaya başladık, sayın İmamoğlu'nun 5 bin lirası nasip oldu. Bu para gırtlağımdan geçmez." dedi

Bu parayla İstanbul'daki kedi ve köpeklere mama alarak dağıtacaklarını ifade eden Bayram, "Diğer bir kısmıyla da İstanbul'da otobüs arızaları hat safhada. Üniversiteye giden öğrencilerimiz ya yürüyorlar ya da taksiye biniyorlar. Öğrencilerimiz taksi fişleri ile birlikte öğrenci kimliklerini gönderecekler, İmamoğlu'ndan aldığımız ücretle bu kardeşlerimizin ücretlerini ödeyeceğiz" diye konuştu.

Kendisinin ve CHP'li milletvekillerin, İmamoğlu'na telefonda ulaşamadığını söyleyen Bayram, İBB Başkanı'ndan şahsi telefon numarasını İstanbullulara vermesini istedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Salihce

Ekrem Bey , Mansur Bey ve Meral abla ezber bozuyor!!

Metin

Milletvekili şovunu zamlara karşı yapsın da vatandaş olarak sesimizi duyursun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23