• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili Belediye Başkanı'nın yanında şeyh görünce çıldıran Mahmut Tanal i.nelerle kol kola!

Yeniakit Publisher
2020-11-21 03:04:00 - 2020-11-21 03:11:34
AK Partili Belediye Başkanı'nın yanında şeyh görünce çıldıran Mahmut Tanal i.nelerle kol kola!

CHP’yi temsilen FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin yanı sıra eşcinsel sapkınların yanında yer alan Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un Şeyh Abdulselam El Haznevi ile birlikte olimpik yüzme havuzu incelemelerinde bulunmasına tepki gösterdi.

Yeniakit.com.tr

CHP’nin bukalemun gibi renkten renge giren kimi zaman terör örgütleri FETÖ, DHKP-C’nin kimi zaman da LGBT’nin yanında kafasını çıkaran vekili Mahmut Tanal, AK Partili Şanlıurfa- Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un bölgenin kanaat önderlerinden Şeyh Abdulselam El Haznevi ile birlikte yapılacak olimpik yüzme havuzu incelemelerinde bulunmasına çıldırdı.

Tanal, kanaat önderi şeyhle dalga geçti

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa- Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un bölgenin kanaat önderlerinden Şeyh Abdulselam El Haznevi ile birlikte Eyyübiye’ye yapılacak olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulunmasıyla ilgili dalga geçerek, ”Şeyh Hazretleri, milli yüzücü mü ki, olimpik yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulunuyor?” şeklinde paylaşımda bulundu.

Twitter hesabından AK Partili Belediye Başkanı Kuş'un paylaşımını alıntılayarak tepki gösteren CHP'li Mahmut Tanal, “Olimpik yüzme havuzlarının teknik özellikleri Dünya standartlarına göre belirlenen bu teknik özelliklere uygun bir havuz yapımı havuzun kalitesini ortaya çıkarır. Olimpik havuz inşasının mutlaka bu konuda bilgili kimseler tarafından yapılmasını tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Başkan Kuş'tan Tanal'a cevap

Terörist ve sapkınlarla kol kola fotoğrafları arşivlerde hala yerini korurken AK Partili Belediye Başkanı’nın yanında şeyh görünce kuduran Tanal’a karşı nezaketini koruyan Başkan Kuş, lafı gediğine koydu.

Tanal’ın eleştirisini retweet yapan Başkan Kuş, “Sayın Vekilim bu projemiz tek tip projedir. Kanaat önderimizle birlikte inceleme yapmamızın sebebi, yüzme havuzu yapılacak alanın yanındaki yapımı devam eden medreseyi engelleyip engellemeyecegi istişaresidir. Saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

Mahmut Tanal'ın saatler sonra Twitter hesabından 'Siyasetin centilmence yürütülmesi gerekir.' ifadeleri ise iki yüzlülüğünü ortaya koydu.

Öte yandan İslam'a adeta bir din uzmanı gibi fetvalar getiren Tanal, daha önce Meclis'te yaptığı konuşmada başörtüsünün hacca giderken takıldığını, başka bir konuşmasında da dini nikahın olmadığını söylemişti.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yunus

E ADINDAN BELLLİ, İ.NE OLDUĞU. ...

Davudi

Nadanı dinlersen sana öyle hikayeler anlatır ki aklın almaz. Artık bu; şeytanın çocuklarının söylemlerine gülüp geçeceğiz işimize bakacağız. Yaymayacağız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23