• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'den o anket şirketine tokat gibi cevap!

Yeniakit Publisher
2021-10-11 20:14:00 -
AK Parti'den o anket şirketine tokat gibi cevap!

AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, Nevşin Mengü'ye konuşan ORC Araştırma Şirketi Başkanı Mehmet Pösteki'nin, "Erdoğan herhangi bir sebeple 2023 seçimlerinde aday olmazsa kim olur?" sorusuna verdiği, "AK Parti kulislerinde Hulusi Akar konuşuluyor." cevabına tepki gösterdi.

 Yeniakit.com.tr 

ORC Araştırma Şirketi Başkanı Mehmet Pösteki, Nenşin Mengü'ye konuştu.

Pösteki, Mengü'nün, "Erdoğan herhangi bir nedenle 2023 seçimleri için aday olmazsa kim olur?" sorusuna "AK Parti kulislerinde Hulusi Akar’ın ismi ön plana çıkıyor." cevabını verdi.

Nevşin Mengü, Pösteki'nin sözlerine ilişkin şöyle konuştu:

"Pösteki, Suriye, Libya, Azerbaycan operasyonlarından sonra Akar’ın adının öne çıktığını, tabanda güven ve takdir kazandığını söylüyor. Herhalde Akar, Erdoğan’ın aday olmak istememesi ya da olamaması durumunda, partiyi değil de devleti temsil edecek, parlamenter sisteme olası bir dönüş durumunda siyaset üstü olabilecek bir figür gibi görülüyor. Askeri vesayeti bitirme sözüyle iktidara gelen AKP’nin Erdoğan olmayacaksa Akar olsun noktasına gelmesi de (eğer gerçekten öyleyse) hayli düşündürücü, ya da hatta eğitici diyelim."

AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından ORC Başkanı Pösteki'nin sözlerine, şu ifadelerle tepki gösterildi:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kamuoyunun dikkatine:

AK Parti olarak ORC isimli şirkete yaptırdığımız hiçbir araştırma yoktur. AK Parti olarak, bilimsel yeterlilik seviyesinde ve bilimsel etik ilkeler çerçevesinde görmediğimiz kurumlarla çalışmamak prensibimizdir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Başçavuş

Aç tavuklar Buğday Ambarı Arıyor hepiniz ABD ye veya Fransa'ya gidin

Neron11

CHP ve yandaşları kendilerini aştı resmen, artık yalan uydurmada yandaş şirketleride devreye girmiş 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23