• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'den ilk açıklama: Erdoğan haklı çıktı

Yeniakit Publisher
2015-11-01 22:10:00 -
AK Parti'den ilk açıklama: Erdoğan haklı çıktı

1 Kasım seçimlerinde İstanbul'dan Milletvekili seçilen Mehmet Metiner seçim zaferini yorumladı. Seçmen koalisyon istemiyordu. Sayın Cumhurbaşkanı bu isteğe tercüman oldu.

Sabah.com.tr'ye bir açıklama yapan AK Parti milletvekili Mehmet Metiner "Koalisyonlar bu ülkeye huzur ve mutluluk getirmez" diyen Sayın Cumhurbaşkanı ve halkımız bir kez daha haklı çıktı.

HALKIMIZIN VE CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖNGÖRÜSÜYLE KOALİSYON BATAKLIĞINDAN KURTULDUK

Koalisyonlar bu ülkeye çok şey kaybettirdi. Bu gerçek bilindiği halde birileri Türkiye'yi koalisyon bataklığına sürüklemeye çalıştı. Seçmenin istemediği koalisyonu mecliste grubu bulunan partiler de gerçekleştiremedi.

AK PARTİ VE TÜM TÜRKİYE'YE HAYIRLI OLSUN

Halkımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın basireti ve öngörüsü ile Türkiye 1 Kasım seçimleri ile koalisyon bataklığından kurtulmuş oldu. Bu zafer AK Parti ve tüm Türkiye'ye hayırlı olsun.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23