• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı: İnfaz taslağı üzerinde spekülasyon sürece zarar verir

Yeniakit Publisher
2020-03-24 16:07:00 -
AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı: İnfaz taslağı üzerinde spekülasyon sürece zarar verir

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Binlerce mahkum ile mahkum yakınını yakından ilgilendiren ceza infaz yasasıyla ilgili, “Taslak üzerine spekülasyon yapmak kesinlikle yanlıştır, sürece zarar vericidir” dedi.

Sezai Erhan  yeniakit.com.tr

Cezaevlerinde corona virüsü salgını riskine karşı, uzun süredir üzerinde çalışılan infaz düzenlemesinin kısa süre içinde tamamlanması tahmin ediliyor. Terör, cinsel suçlar, kasten adam öldürme, uyuşturucu ticareti gibi suçlardan hüküm giyenleri kapsamı beklenmeyen düzenlemenin son durumu, beklenti içinde olanlarca araştırılıyor.

Son değerlendirmenin ardından belli olacak

AK Parti Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Naci Bostancı, hazırladıkları infaz taslağının adı üstünde sadece bir taslak olduğunu belirterek, “Hazırladığımız infaz taslağı adi üstünde sadece bir taslak. Tüm partilerin yaklaşımını görmek istediğiniz bir zemin. Nihai teklif görüşmelerin ve son değerlendirmenin ardından belli olacak. Taslak üzerine spekülasyon yapmak kesinlikle yanlıştır, sürece zarar vericidir” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fatih

sizin adaletiniz batsın söz namustur dediniz 2.pakette süresiz nafakaya çözüm olacak dediniz millete yalan söylediniz. bir daha kim inanır sizin sözünüze cumhurbaşkanı, ak parti yalancısınız birdaha size oymu destek mi asla katha

mucahid

Uyuşturucu satanlara af gelirse sizi ne tarih affeder nede Virüs bunu bilesiniz. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23