• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan 15 Temmuz mesajı:

Yeniakit Publisher
2020-07-15 14:23:49 -
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan 15 Temmuz mesajı:

"15 Temmuz hem milletimizin kahramanlık destanı hem de Anadolu topraklarının gördüğü en büyük ihanet hareketinin ortaya çıktığı gündür"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "15 Temmuz hem milletimizin kahramanlık destanı hem de Anadolu topraklarının gördüğü en büyük ihanet hareketinin ortaya çıktığı gündür." ifadesini kullandı.

Kurtulmuş, yaptığı yazılı açıklamada, tarihe altın harflerle yazılan milletin şeref günü 15 Temmuz destanını unutmayacaklarını, unutturmayacaklarını belirtti.

15 Temmuz destanının tüm dünyaya örnek, toplumsal bir direniş ve milli kahramanlık hareketi olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da şehitlerimizin can verdiği bu toprakların kıyamete kadar aziz milletimizin yurdu olması en büyük duamız ve çabamızdır. 15 Temmuz hem milletimizin kahramanlık destanı hem de Anadolu topraklarının gördüğü en büyük ihanet hareketinin ortaya çıktığı gündür. 15 Temmuz'u bu iki yönüyle de unutmayacağız, unutturmayacağız. Varlığını koşulsuz olarak Allah'ın yoluna adamak olan şehadet bizim millet olma bilincimizin temellerindendir. 15 Temmuz, Malazgirt'te, İstanbul'un fethinde, Yemen'de, Kafkasya'da, Allahu Ekber Dağlarında, Kut'ül Amare'de, Kıbrıs'ta şehit olan ruhun evladıdır."

Kurtulmuş, Türkiye'nin, 15 Temmuz gecesinde maruz kaldığı karanlık kabustan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üstün liderliği ve aziz milletin kararlığıyla aydınlığa çıktığını belirtti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"15 Temmuz'da destan yazarak şehit olan tüm kahramanlara can borcumuz var." ifadesini kullanan Kurtulmuş, her bir şehidi rahmet, minnet ve saygıyla andığını, şehitlerin ailelerine ve gazilere şükranlarını sunduğunu kaydetti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23