Ak Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç Türk Bayrağı rozeti uygulaması başlattı
AK Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç, "AK Parti'ye Bağlılık" adı altında üyelere Türk Bayrağı rozeti uygulaması başlattı.
AK Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç, "AK Parti'ye Bağlılık" adı altında üyelere Türk Bayrağı rozeti takmaya başladı.
AK Partiye gönül vermiş herkesin, önemli olduğunu ve her türlü saygıyı hak ettiğini vurgulayan Bahri Kılıç " AK Partimiz, kuruluşundan bu yana vefalı ve fedakar vatandaşlarımızın dua ve destekleriyle ayakta durmaktadır. Onların sevgisi ve enerjisiyle yarınlara daha umutlu bakıyoruz. Dava erlerimizin umudu, hayali ve özlemlerini yerine getirmek en büyük arzumuzdur. Hedeflerimize hep birlikte varabileceğimizin farkında olarak, üyelerimizin çok önemli ve değerli olduklarını hissettire bilmek için böyle bir uygulama başlattık. Sevgisi ve dava ateşi sönmeyen, ağzından AK Parti çıkarken gözü yaşaran üyelerimize "AK Parti'ye Bağlılık" adı altında Türk Bayrağı rozeti takarak teşekkür ediyoruz" dedi.
Kılıç, bu kapsamda ilk rozeti Çankırı AK Parti üyesi Ömer Yılmazoğlu'na taktı.