• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ajan Brunson küstahlığının dozunu artırdı: Washıngton Ankara'ya daha çok ekonomik baskı yapmalı

Yeniakit Publisher
2019-06-29 11:40:00 -
Ajan Brunson küstahlığının dozunu artırdı: Washıngton Ankara'ya daha çok ekonomik baskı yapmalı

Amerika Birleşik Devletleri Hükümeti'ne bağlı Uluslararası Din Özgürlüğü Komisyonu Kongresi'ndeki Türkiye oturumunda ikinci kez söz alan Rahip Brunson, 1. oturumda kullandığı küstah ifadelerini sürdürerek, "Washington, Türkiye'ye yönelik ekonomik baskıya devam etmeli. Ben böyle serbest bırakıldım." dedi.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

15 Temmuz darbe girişiminde casusluk yaparak etkin rol oynadığı suçuyla İzmir'de 2 yıl tutuklu kalan daha sonra ABD'ye iade edilen rahip Andrew Brunson, Uluslararası Din Özgürlüğü Komisyonu Kongresi'nde küstah ifadeler kullanmaya devam etti. Brunson, "Washington, Türkiye'ye yönelik ekonomik baskıya devam etmeli. Ben böyle serbest bırakıldım." dedi.

'Erdoğan rejimi düşmanca bir tutum içinde' demişti

Dünkü oturumda "Türkiye’deki dini azınlıklara yönelik nefret dilinde artış var. Özellikle Erdoğan rejimi düşmanca bir tutum içinde." diyen Brunson, küstahlığının dozunu arttırarak, şu skandal ifadeleri kullandı: 

'ABD elindeki ekonomik kozları kullanmalı'

"ABD dünyanın en güçlü ve zengin ülkesi. Washington elindeki ekonomik kozları kullanarak Ankara'ya daha fazla baskı yapmalı. Ben bu şekilde serbest bırakıldım ve bunun için Amerikan hükümetine minnettarım. Washington tarafından uygulanacak ekonomik yaptırımlarla Türkiye'deki Hristiyan azınlıkların üzerindeki baskıyı engelleyebiliriz."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ziya

Vay yahudi dölü buldu boş alan havlayıp duruyorsun gücün yetiyorsa buyur gel ölmek var dönmek yok onu kuş beynine şok yoksa şırınga ile sokarız

Rabia Zafer

Yalancı Şerefsiz Hain Alçak, Casus Ve Hain Olduğun Apaçık Ortada. Teröristlerle Çekilmiş Fotoğrafların Var. Sen Kimi Kandıyorsun Şerefsiz?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23