• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Adalet Bakanlığından ‘Yenidoğan çetesini çökerten savcı’ hakkında flaş açıklama

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Adalet Bakanlığından ‘Yenidoğan çetesini çökerten savcı’ hakkında flaş açıklama

Yenidoğan Çetesini çökerten savcının dosyadan el çektirildiği iddialarına ilişkin Adalet Bakanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada, iddiaların asılsız olduğu ifade edildi.

Adalet Bakanlığı kaynakları, bazı basın yayın organlarında yer alan “Yenidoğan Çetesini çökerten savcı dosyadan el çektirildi” iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Bakanlık kaynaklarından yapılan açıklamada:
Savcının görevden alınması söz konusu değil. “Ana soruşturma tamamlanarak Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı‘na gönderildi ve davası açıldı. Büyükçekmece Başsavcılığı‘nda dosyanın birkaç şüpheli yönünden soruşturması zaten devam ediyor. Bu soruşturmada savcıyı tehdit eden şüpheli de yer aldığı için soruşturmayı başka bir Cumhuriyet Savcısı yürütüyor. Dosyadan el çektirme veya görev değişikliği gibi bir şey söz konusu değil” ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Belki birgün

Ne kadar acı değilmi? Artık devletimize bile güvenmez olduk, toplumları ve devletleri ayakta tutan sarsılmaz adaletleri olmuştur, Osmanlıdan sonraki dönemde hala devlet olma mücadelesi veriyoruz.

Mustafa Kaya

Ben hükümete güvenmiyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23