• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdurrahman Dilipak isyan etti! Biz bu hale nasıl geldik?

Yeniakit Publisher
2022-06-07 15:22:00 - 2022-06-07 17:45:15

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Abdurrahman Dilipak isyan etti! Biz bu hale nasıl geldik?

Abdurrahman Dilipak, Antalya'nın Serik ilçesinde Kur'an-ı Kerim'e yapılan saygısızlık sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Antalya Serik'te lise öğrencisinin Kur'an-ı Kerim'e tekme atması sonrasında gazeteci Abdurrahman Dilipak'tan tepki geldi. Dilipak, "Biz bu hale nasıl geldik" diye sordu.

Sosyal medyada tartışmalara neden olan Kur'an-ı Kerim'e tekme görüntülerine Abdurrahman Dilipak'tan tepki geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Dilipak, "Mesele İmam-Hatip, Lise meselesi değil. Bu ülke bizim. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Biz bu hale nasıl geldik" diye sordu.

Toplumun geneline yayılan, rüşvet, torpil, ahlaksızlıkları hatırlatan Dilipak, "Cevabını bulmamız gereken 2. Soru. Biz yuvarlandığımız bu çukurdan nasıl çıkacağız. Aile gençlik mafia yolsuzluk rüşvet torpil riba ahlaksızlık aynı yanlıştan besleniyor ve biz hepimiz bu sonuçlardan sorumluyuz oranları farklı da olsa" dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Karadenizli

Gencler her seyi goruyor biliyor anliyorlar basta kiler saltanat soygun vergun kisa yoldan zenginlesiyorlar musluman gecinip haram yiyeyerek zenginlesiyorlar genclikte bunlari takip ediyor suslumanliga ozeniyorlar

Anadolu

Şu edepsizlik bir başka ülkede olsaydı şimdi kıyametler kopmuştu.Gerçek ten ne oldu bize yahu ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23