• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD’nin tavrı Güney Koreli yetkilileri çıldırttı!

Yeniakit Publisher
2022-12-11 12:42:00 -
ABD’nin tavrı Güney Koreli yetkilileri çıldırttı!

ABD’den F-35 savaş uçağı alarak kullanmaya başlayan Güney Kore sonunda isyan etti. F-35’leri almaktan dolayı son derece pişman olan Güney Kore yetkilileri, ABD’den her sabah şifre gelmese uçakları çalıştıramamaktan şikâyet ediyor.

Yeni Akit  Ankara

Aşırı pahalı ve masraflı olmalarının yanı sıra durdukları yerde dökülmeye başlamaları dünya medyasında alay konusu olan F-35’leri ABD’nin nasıl akıl sınırlarını aşan hegemonya kurma aracı olarak kullandığı ortaya çıktı.

Sosyal medyaya da yansıyan bilgilere göre, Güney Koreli askeri yetkililer, ABD’nin müttefikleri üzerinde tam denetim ve hegemonya kurma hastalığının artık ileri seviyelere çıktığını adeta ilan ettiler.

Güney Koreli askeri yetkililerden sızan bilgilere göre, F-35'lerin çalışması için her sabah ABD Hava Kuvvetleri’nden şifre gelmesi gerekiyor. Eğer şifre gelmezse uçaklar çalışmıyor.

İşte sadece bu özelliği bile Türkiye’nin kendi yerli ve milli 5. Nesil savaş uçağını yapmaya başlamakla ne kadar doğru bir karar verdiğini ortaya koyuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Türkiye, yerli ve milli savunma yatırımlarına yoğunlaşmakla bağımsız Türkiye’nin de adımlarını atıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İtsevmez

İtsevmezbu at hırsızları böyledir satar parasını alır sonra kullanman için kendisinden izin almanı bekler. coni demek uçakta içtiği içkinin parasını veremezse. yolcusunu kabini açıp aşağı atar demektir

Hayro

Yani ABD bana şifre gönderene kadar ben bombayı yerim…Bu uçağa niye para vereyim ..Kontak anahtarı bende olmayan ararabayı niye alayım?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23