• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD bu haberi konuşuyor! Koronavirüs bakın nerede ortaya çıktı!

Yeniakit Publisher
2020-03-07 22:38:00 - 2020-03-07 23:42:51
ABD bu haberi konuşuyor! Koronavirüs bakın nerede ortaya çıktı!

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını, teknoloji devi Microsoft'a da sıçradı. Microfost'un Washington'daki iki çalışanında koronavirüs teşhis edildiği açıklandı.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve hızla yayılması sebebiyle tüm dünyada endişeye sebep olan koronavirüs salgını, onbinlerce şirketi de iflasın eşiğine getirdi.

Birçok dev şirketi etkileyen koronavirüs salgını, son olarak ABD'li teknoloji devi olan Microsoft'a da sıçradı. ABD'li teknoloji devi Microsoft'un, Washington'daki iki çalışanına koronavirüs teşhisi konulduğu bildirildi.

Karantina altına alındılar

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Microsoft yetkilileri, koronavirüs teşhisi konan çalışanların hiçkimseyle fiziksel temasının olmadığını, test sonuçları pozitif çıkan çalışanların karantina altına alındıklarını belirtti.

"Evden çalışın" çağrısı yapıldı

Koronavirüsün sıçradığı Twitter, Apple, Google gibi birçok dev şirket, salgının yayılmasını önlemek amacıyla çalışanlarına, evden çalışmaları için çağrıda bulunmuştu. Bir çağrı da iki çalışanına koronavirüs teşhisi koyulan Microsoft'tan geldi. Microsoft, koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için çalışanlarına 'evden çalışın' çağrısı yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

edilem

Anlasilan cin karsi ataga gecmis.Ekonomik Virus,veya ticaret savaslari virusu diyi koronanin adini degissinler.iyice azittilar fravunlar insanliga virusten baska ne verdi ki

sizofren savar

AMERİKA ÇOK TEKNOLOJİK , ÇOK ÇAĞDAŞ , ÇOK BİLİMSEL , ÇOK AKILCI... DÜNYANIN EN BÜYÜK BİLİM ADAMLARI AMERİKADA.. AMERİKADA BİR TEKNOLOJİ VAR , MARSA GİDİYOR.. GÖRÜCEZZZZZ BAKALIM...:))))
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23