• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abbas’dan, Trump'a ‘köpekoğlu’ tanımlaması!

Yeniakit Publisher
2020-01-28 17:03:00 -
Abbas’dan, Trump'a ‘köpekoğlu’ tanımlaması!

İsrail gazetesi The Jerusalem Post, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'ın, 'Yüzyılın Anlaşması’nı değerlendirirken, ABD Başkanı Donald Trump’ı “O bir köpek, köpekoğlu” olarak nitelendirdiğini yazdı.

ABD Başkanı Trump'ın bugün, ‘Yüzyılın Anlaşması' barış planını açıklayacağına az bir süre kala Orta Doğu'da tansiyonun yükseldiği bildirilirken; bir İsrail gazetesi, Filistin lideri Mahmud Abbas'ın, ABD Başkanı hakkında yaptığı açıklamalara yer verdi.

İsrail gazetesi The Jerusalem Post, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'ın, 'Yüzyılın Anlaşması'nı değerlendirirken, ABD Başkanı Donald Trump'ı “O bir köpek, köpekoğlu” olarak nitelendirdiğini yazdı.

Timeturk’ün aktardığına göre; gazete, Mahmut Abbas'ın, “Hain olmayacağım, şehitler ölüyor. Kudüs duvarlarında Filistin bayrağı dalgalanıyor” dediğini aktardı.

Filistin Devlet Başkanı Abbas, ABD Başkanı Trump'ın telefonla görüşme isteğini de reddetmişti.

Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Beyaz Saray'da bugün yapacağı görüşmeden önce "Yüzyılın Anlaşması" planını açıklayacağını duyurmuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

iskender1a*

Sn.Abbas'ın köpek sözü Lanetlilerin 12 oymağından birinin kolu olan K E L P kabilesine işarettir ve tam yerine oturdu. ingiliz kıralları,ispanya,monako ve suud kıralları,kenan evren,süleyman demirel ve daha adını sayamıyacağım kadar mahluk bu kelp'dendir 

Emre

Kudüsü müslümanların elinden aldılar filistinlilerede refah ve devlet sunacaklarını söyleyerekte oyalayacaklar her zaman yaptıkları gibi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23