Kayseri’de “kayakçı dede” olarak tanınan 78 yaşındaki Hasan Mutlu, lunaparkta gençlerin bile binmeye cesaret edemediği adrenalin seviyesini yükselten oyun aletlerinde gönlünce eğleniyor.
Kayseri’de “kayakçı dede” olarak tanınan 78 yaşındaki Hasan Mutlu’nun adrenalin tutkusu, gençleri kıskandırıyor. Yaklaşık 8 yıl önce kayağa başlayan Mutlu’nun heyecan arayışına, lunaparkta gençlerin bile binmeye cesaret edemediği adrenalin seviyesini yükselten oyun aletleri cevap veriyor.
Mutlu Dede Kumarlı bölgesindeki Eğlence Dünyası’nı çok sevdiğini ve her hafta sonu gelmeye çalıştığını söyledi. En çok “roller coaster (hızlı tren) ile discovery adlı oyun aletlerini sevdiğini belirten Mutlu, Uludağ, Palandöken ile Erciyes kayak merkezlerinde de birçok yarışmada madalya kazandığını sözlerine ekledi.