• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

6'lı masayla ilgili bomba iddia! Liderlerden 3'ü...

Yeniakit Publisher
2022-09-25 11:18:00 -
6'lı masayla ilgili bomba iddia! Liderlerden 3'ü...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi olmayan adaylık ilanıyla birlikte altılı masaya ilişkin kulisler hareketlendi. Temel Karamollaoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nun adaylığına bir itirazının bulunmadığı, Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan'ın da masadan çıkacak ortak adaya destek verecekleri ileri sürüldü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yol arkadaşlarına ikinci çıkışı sonrası Kılıçdaroğlu'nun adaylık iddiası kuvvetlendi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu için “Kendisine ölünceye kadar şükran duyacağım" sözleri ve altılı masada yer alan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın "Ben Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakarım" açıklamasının ardından Ankara kulisleri hareketlendi. 

Akşener'in jesti

15 CHP milletvekilinin İYİ Parti'ye geçtiği 2018 seçimlerini hatırlatan yorumcular, “Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesi olmasa İYİ Parti bugün parlamentoda yoktu. Akşener bu jesti unutmadı'' dediler.

Altılı masanın ilk toplantısında gündem Kılıçdaroğlu mu olacak?

Sözcü'den Emin Özgönül'ün haberine göre, Ankara kulislerinde, bu gelişmeler üzerine, “Artık kesinleşti, Kılıçdaroğlu 13. cumhurbaşkanı adayıdır. 6'lı masanın 2 Ekim toplantısı ortak adayın CHP lideri olduğu gündemiyle başlayacak'' yorumu yapıldı.

Karamollaoğlu tamam, Babacan ve Davutoğlu masanın ortak adayına destek çıkacak

Saadet Partisi Genel Başkanı lideri Temel Karamollaoğlu'nun da Kılıçdaroğu'nun adaylığına bir itirazının bulunmadığı, Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan'ın da masadan çıkacak ortak adaya destek verecekleri belirtiliyor.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Savaş burnumuzun dibine gelmiş,ekonomik sıkıntılar hat safhada böyle bir ortamda bu çapsız ve yeteneksiz insanlara iktidar teslim edilemez,güçlü bir iktidar herzaman pozitif bir kazançtır.

sami.

vatandaş, çok doğru... çok....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23