• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

34 yıldır bir yudum su içmeden yaşıyor

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi:
34 yıldır bir yudum su içmeden yaşıyor

Ankara’da yaşayan 79 yaşındaki Mustafa Akbıyık, 1992 yılında eşiyle birlikte kömür sobasından zehirlendikten sonra su içememeye başladı. Yıllar içinde birçok hastaneye başvuran Akbıyık, “34 yıldır suya ve gülmeye hasret kaldım” dedi.

79 yaşındaki Mustafa Akbıyık, 1992 yılında Ankara’da kirada oturduğu evde eşiyle birlikte kömür sobasından zehirlendi. Komşusunun, şüphe üzerine camı kırıp kaldırdığı Akbıyık ve eşi hastanede 2 gün komada kaldıktan sonra hayata dönmüş.


Akbıyık, "Komadan çıktıktan sonra bir daha su içemedim. Bir yudum içiyorum hemen tiksiniyorum. Kendimi kaybediyorum. Pek çok hastaneye başvurdum ama sorun çözüme kavuşmadı. Bütün Ankara'da ne kadar hastane varsa, ne kadar yer varsa her yere gittim. 1992 yılından bu zamana kadar suya ve gülmeye hasret kaldım. Artık çay dışında da bir şeyler içmek istiyorum. Kola ve meyve suyunu da asla içemiyorum. Sadece gazoz ve günde 15 bardak çay içiyorum” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23