• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

14 yaşındaki boksör kalp krizinden öldü

Yeniakit Publisher
2022-05-07 08:49:00 -
14 yaşındaki boksör kalp krizinden öldü

Kastamonu'da yaşayan 14 yaşındaki kick boks sporcusu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kastamonu'nun Aktekke Mahallesi Safalan Caddesi'nde 14 yaşındaki Aziz Efe Karadağ, caddede yürürken fenalaşarak yere yığıldı. Durumu fark eden vatandaşlar, Aziz Efe'nin yanına koşarak ilk müdahalede bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından Aziz Efe, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Aziz Efe, daha sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kick boks sporcusu olduğu öğrenilen Aziz Efe, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aziz Efe'nin cenazesi, hastanede yapılan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Kastamonu'nun Araç ilçesine getirilen Aziz Efe'nin cenazesi öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Olayı anlatan esnaf Nazmi Dalbaz,"Dün saat 13.10'da müşteriler vardı, alışveriş yapıyorlardı. O esnada dışarıda bir gürültü oldu, dışarı çıktık ve baktık. Bir kişi yüz üstü düşmüştü, üzerinde üniformalar vardı. Öğrenci olduğu belliydi, o arada dükkanın önü kalabalıklaştı. Bir vatandaş 'soğan var mı' diye sordu. Soğanı koklattıktan sonra biraz kendine geldi. Yandaki yufkacı dükkanı ambulansı çağırdı, ambulans sedyeyle aldı. Akşam polis geldi, ifademizi de verdik. Çocuk Samsun'a sevk edildi. Sabaha karşı da vefat ettiğini duyduk. 14 yalındaki bir küçük çocuktu. Çok üzüldük, hepimizin çocuğu var" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

En önemli soru şu: Covit sıvısından olmuş muydu? Asıl bunun cevabı bulunup haber yapılmalı...

ccc

1. Bu çocuk covid aşısı olmuşmuydu 2. spor yapanları tüketiği enerji içeceklerini kullanıyormuydu 3. protein tozu içiyormuydu araştırılmalı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23