• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

14 gün kuralına uymayan Şeyma Subaşı ve Guido Senia, koronavirüs nedeniyle karantinaya alındı!

Yeniakit Publisher
2020-03-14 20:35:00 -
14 gün kuralına uymayan Şeyma Subaşı ve Guido Senia, koronavirüs nedeniyle karantinaya alındı!

Şeyma Subaşı ve İtalyan vatandaşı Guido Senia, koronavirüs şüphesi ile Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde testten geçirilip '14 gün evden çıkmama' şartıyla eve gönderildi. Şeyma Subaşı koronavirüs konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı.

Yurtdışından Türkiye’ye geldikten sonra '14 gün evde kalma' kuralına uymadığı iddiasıyla büyük tepki çeken Şeyma Subaşı ve gayri meşru ilişki yaşadığı İtalyan arkadaşı Guido Senia ile ilgili İçişleri Bakanlığı'nın harekete geçmesinin ardından yeni gelişmeler yaşandı.

Şeyma Subaşı ve Guido Senia dün geceyi Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçirdi.

Hastanede bir gece kalan çiftin 'koronavirüs' test sonuçları 'negatif' çıkınca çift, 14 günlük karantina için evlerine gönderildi.

Şeyma Subaşı açıklama yaptı

Subaşı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Sağlık Bakanlığı'nın korona virüs salgınını önlemek için aldığı önlemler kapsamında biz de bir akşam misafir edildik. Ülkemizin sağlığı için verdikleri mücadele ve bize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eder tüm sağlık camiasıın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarım"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Subaşı ve İtalyan arkadaşı dün yurtdışından gelenlere önerilen 14 gün kuralına uymadıkları gerekçesiyle eleştirilmişti. Subaşı da dün akşam saatlerinde şu açıklamayı yapmıştı: “Guido yaklaşık 1 aydır İtalya’da bulunmadı. Beraber Courchevel’deydik. Sonrasında kendisi Tel Aviv’e geçti. 2 hafta orada karantinada kaldı. Testleri yapıldı. Ve sonra buraya uçabildi. İtalyan pasaportu taşıyor olması, İtalya’dan gelmiş olması anlamına gelmiyor.”

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ömer

Senin de TC kimliği taşıyor olman Türk olman anlamına gelmiyor..

Hayırlı

Kendi yetmiyormuş gibi bir de elin gavurunu ülkeme yük etmiş.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23