• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

1 sokak ile site karantina altına alındı

Yeniakit Publisher
2020-04-05 17:27:00 -
1 sokak ile site karantina altına alındı

Burdur'un Bucak ilçesinde, koronavirüs testi pozitif çıkan şahsın yaşadığı sokak ve akrabalarının ikamet ettiği site karantina altına alındı.

Burdur'un Bucak ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan bir kişinin yaşadığı sokak ve temasta bulunduğu değerlendirilen akrabasının oturduğu sitede karantina uygulanmaya başlandı

Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Kovid-19 testi pozitif çıkan hastanın ikametinin bulunduğu Yenimahalle Mahallesi 1209 Sokak'ın tamamı ve akrabasının yaşadığı Fatih Mahallesi'ndeki 2 bloktan oluşan site, her türlü teması önlemek için tedbir amaçlı karantinaya alındı.

Güvenlik şeridiyle kapatılan sokak ve sitede oturan kişilerin başta sağlık olmak üzere tüm ihtiyaçları için tedbir alındığı belirtildi.

Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan hastanın yakından takip edildiği bildirildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ercan

Bir kisi icon site sokak karantinaya aliniyoda ,neden fabrikalarda virüs testi pozitif cikan iscilerin oldugu fabrika kapanmiyo.tabiki ekonomi islemesi lazim insanlarin cani ikinci planda.bu akit gazetesi neden bu fabrikalarla ilgili haber yapmaz,ama kuzey kutbunda böyle bi olay olsa amerikada olsa haber olur ama burnunun dibini görmekden aciz insanlar

Selim Nazır

Batıcı ve Batı hayranlarına duyurulur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23