• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Genel Yayın Yönetmenimiz Kadir Demirel Hakk’a yürüdü

Yeniakit Publisher
2017-05-29 22:46:00 - 2017-05-30 17:25:24
Genel Yayın Yönetmenimiz Kadir Demirel Hakk’a yürüdü

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, kızı ile damadını barıştırmak için gittiği Başakşehir’deki evde damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cemil Yavuz Karanfil, araya giren eşini de yaralayarak kaçtı. Demirel, bugün ikindi namazına müteakip Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanıyor.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in kızı Esma Karanfil (31), şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Cemil Yavuz Karanfil’le mahkemelik olmuştu. Zaman zaman eşinden şiddet gören Esma Karanfil, babasını arayarak yardım istedi. Bunun üzerine Kadir Demirel, dün akşam kızı ve damadını barıştırmak için yaşadıkları İstanbul Başakşehir 4. Etap’taki evlerine gitti. Demirel, kızını ve damadını ikna etmeye çalışırken tartışma büyüdü. Cemil Yavuz Karanfil, 56 yaşındaki kayınpederi Kadir Demirel’i karın boşluğundan bıçakladı. Ardından özel bir hastaneye kaldırılan Genel Yayın Yönetmenimiz Kadir Demirel tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Hakk’a yürüdü.

EŞİNİ 3 YERİNDEN BIÇAKLADI

Cemil Karanfil, araya girmeye çalışan eşi Esma’yı da 3 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Apartmandakilerin ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekipleri Genel Yayın Yönetmenimiz Kadir Demirel’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Esma Karanfil’in ise tedavisine devam ediliyor.

CENAZE ADLİ TIP'A KALDIRILDI

Kadir Demirel'in cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere ambulansla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu arada haberin duyulmasının ardından Kadir Demirel'in eşi Gülseren, oğlu Fatih Demirel, diğer kızı Sümeyye Urhan ile yakınları ve Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi olay yerine geldi.

Olayın gerçekleştiği evin bulunduğu siteye gazetecilerin girişine izin verilmedi.

Demirel, bugün ikindi namazına müteakip Fatih Camii’!nde kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

KADİR DEMİREL KİMDİR?

1961 yılında Niğde’de doğdu. İlkokulu Kayseri’nin Yeşilhisar kazasında, İmam-Hatip Lisesini Niğde’de, üniversiteyi de Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okudu. Fakültedeyken Milli Gazete’de işe başladı. 5 yılı aşkın bir süre Milli Gazete’de çalıştıktan sonra Sabah’a geçti ve oradan askere gitti.

Askerlik dönüşü Zaman Gazetesi’nde işe başladı. Orda politika editörlüğü, Avrupa yayın sorumluluğu, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ve gazetelerinin yayımlanmasında öncülük etti; 1998 yılında Moskova Zaman’da Genel Yayın Yönetmenliği yaptı.

 Akit Medya olarak tüm camiamızın başı sağ olsun. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır niyaz ediyoruz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23