• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümit ticareti yine felakete yol açtı

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Oğuz Han

Gidenlerin çoğu müslüman. Acaba niçin hayatlarını riske edip gavur dediğiniz Avrupa'ya kaçıyorlar? Bunu niçin yazmıyorsunuz?
  • 2 Yıl Önce

Izmit

Afgan pakistanlı suriyeli libyalı ıraklı ve diger ortadogu ulkelerindeki muslumanlar ulkelerinden kaçiyor nereye ? Hristiyan avrupaya ateist iskandinav ulkeletine biraz parası olan amerikaya .neden ? Cunku ulkelerinde adalet hukuk refah yok aclik kaos aşıri nüfus artısı var malesef
  • 2 Yıl Önce

Uğur

Ahmet bey, ümit ticareti felaketlerinin arkasındaki asıl irade zaten "modern dünya" dediğiniz "uluslararası beyaz zengin adam tipi"dir. Avrupa ve Amerika'daki hayat şartları hakkında yalan propaganda yoluyla ve bütün yeryüzü ahalisini sömürmek yoluyla ve ayrıca mahalli zorbaları desteklemek yoluyla bu ümide ve onun ticaretine sebep olan da böylece kendi direkt kontrolünde olmayan ülkelerin ahalisini kendi direkt kontrolündeki Amerika ve Avrupa ülkelerinin karşısında küçük gösteren de odur. Uluslararası Beyaz Zengin Adam kanaatimce hadislerdeki Deccal'dir. O zaten gelmiş geçmiş en kötü, en ahlaksız, en azgın, en aşağılık egemendir. Bizzat o zaten yok edilmesi gereken en büyük problemdir.
  • 2 Yıl Önce

kani

huzur islamda ama bu ummet kardeslerimiz neden ölumu göze alip kaciyorlar diye sorsana ahmet bey
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23