• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“İçindeki Putları Kır”

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah yurdakul

20 günlük umre ibadeti için Mekke ve Medine ye gittim. Kabe muazzama karşında namaz vaktini beklerken tefekkür ediyordum, ya Rabbim evindeyim sana kul peygamberimize bizleri ümmet eyle beni af et mağfiret et mutlak yolundan beni ayırma, o sırada beynime bir fikir girdi, içindeki putları kırabilecek misin? Öyle şaşırdım ki evet ya Rabbim yardım ile kıracağım inşallah dedim. İçimdeki putları bulmak niyetine girdim, Allahın yardımı ile başaracağım inşallah...dua ve niyaz ile esselamu aleyküm..
  • 2 Yıl Önce

Mustafa

Budizm de enaz 360 tanrı put var. İnsanlık bin yıllardır her ğüne bir put edinir. Uzak doğuda hala budizmin 360 tan fazla put tanrıları var 4.500 ila 300 bine ulaşır. Allah cc peyganberler ve kitapları göndererek tek Tanrıyı anlatırdı ki çokluk ta kargaşa uyumsuzluk iki başlılık olur. İmandır insanı tek Tanrıya bağlayan imandır. İmanı anlamayanın muhakkak tagutları (tanrıları) vardır.
  • 5 Yıl Önce

Ali Altunboğa

"... Derlerya şifa veren eller vefa görmez." Sende bizim kalbimize şifa verdiği için, Allah sana dert vermesin. (Amin. ) Gözcü köyden selamlar.
  • 5 Yıl Önce

Masum

Abdulkadir adlı yorumcuya."Müslümanların çoğunluğu Rasulullah Muhamede tapmaktadır" yargın için,Önce Allaha tevbe et sonra müslümanlardan özür dile.Ben müslümanım ve her şahadetimde "Abduhü ve Rasulühü=Allahın kulu ve Rasülüdür" diyorum.1400 senedir bırakın müslümanları islam düşmanları bile sizin yaptığınız iftirayı atamamamıştır.Haddinizi bilin!
  • 5 Yıl Önce

Maraşlı

Bakalım bizi içerden ve dışardan çevreleyen putlar ne zaman yıkılacak , ortalık puttan geçilmiyor. Peygamberimiz putları yıktı 1400 küsür yıl önce ama cehalet geri dikti putları 
  • 5 Yıl Önce

ismail

(Ey Muhammed!) Seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdik (ENBİYA 107)Rabbim resulünü övmüş ne mutlu ona iman edenlere.
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

NE ZAMAN DOĞRU DÜZGÜN BİR YAZI OLSA BİZİM AKLI EVVEL MEALCİ VE ÇOKCA AKILCI OLDUĞUNU ZANNEDEN GRUP HEMEN ÜZERİNE ATLIYOR ..DEVAMINDA HZ.PEYGAMBERİMİZ(SAV)'E,HADİSİ ŞERİFLERE VE TABİİ EHLİ SÜNNETE SALDIRMAYA BAŞLIYORLAR..BUNLAR NASIL MÜSLÜMAN?.PEYGAMBERSİZ DİN OLUR MU?..BÜTÜN DİNLERİ VAAZ EDEN BU MÜBAREK RESULLER DEĞİL Mİ?..O SİZİN HER ŞEYİ REDDEN AKLINIZA NE DİYEYİM?..KIT AKLINIZ İLE İNSANA MALUM OLMAYANLARI NASIL BİLECEKSİNİZ?..BİLEMEDİKLERİNİZİ YOK MU SAYACAKSINIZ?.UTANMADAN MÜSLÜMANLARIN ÇOĞUNUN PEYGAMBERE TAPTIĞINI SÖYLEYEBİLME CÜRETİNİ SİZE KİM VERİYOR.?..TABİİ OLDUKLARINIZI VE SİZİ BU DENLİ SAPKIN GÖRÜŞLER İLE DONATANLARI SORGULAYIN DA ,MÜSLÜMANLARIN BAŞINA BELA OLMAKTAN UZAKLAŞIN..SAYIN YAZAR ,HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ ÇOK GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ.İNŞALLAH KİTABINIZI ALIP OKUMAK DA NASİP OLUR..
  • 5 Yıl Önce

enes

Putpereslik çiçek hastalığı gibidir Bitti dersin zona olarak karşına çıkar
  • 5 Yıl Önce

cagit

Yavuz Ağıralioğlu, “PKK’ya 18-20 bin TIR mühimmat gönderen ABD Başkanı Trump’a ‘Dostum’ diyen Sayın Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’e de dostum diyebilmeli. Sonuçta Kılıçdaroğlu bir TIR dahi silah göndermedi PKK’ya” ifadelerini kullandı. Kaynak Yeniçağ: "Trump'a 'Dostum' diyen Erdoğan..."
  • 5 Yıl Önce

Abdülkadir

Ortalık müşriklerden geçilmiyor kardeşim. UNutnanak gerekiyor ALLAHIN AFFETMEDİĞİ TEK GÜNAH ŞİRK TİR. Şİrk her müslümanın hayatında devamlı hatırda ttulması gereken bir günahtır. Mesela Kur'an ve sünnet demek bunu savunmak şirktir.Allahın indirdiği kitabın yanına sünnet diye Resulullah Muhammede isnad edilen ve büyük çoğunluğu Resulullaha iftira ve en önemlisisde Kur'anın ayetlerine aykırı olan hadisleri koymak şirk tir. Şirk i insanlar yanlış anlıyorlar.Şirk Allaha inanmanın yanında bir de onun altında ilahlar edinmek demektir.Bugün müslümanım diyenlerin büyük bir çoğunluğu Resulullah Muhammede tapmaktadır.İstersen samisavni özerin ilahilerini bir dinle hepsi Resulullahı öven sözde ilahilerdir.Oysa ki Kur'anda Allahtan başkası övülemez diye ayet var.
  • 5 Yıl Önce

Tata Tonga

günümüzde hiç kimse gidip de insan yapımı bir " taş" a(ağaç veya metal de olabilir) tapmıyor... put nedir? eski devirlerde bilgi ve bilgi birikimi yeterli düzeyde olmadığı için insanlar zayıf /çaresi olamayan insanlar bir çıkış yolu bulabilmek için kendilerine göre gizemli nesle/varlıklara heykeller/yeraltı tanrıları/ olimpos tanrıları vs) kutsiyet atfederek bunlara şığınmışlar. bir kısım yöneticiler de insanları güdebilmek/yönetebilmek/korkutmak amacı ile kendilerine kutsiyet (mısır firavunlarının kendilerini tanrı veya tanrının oğlu ilan etmeleri) atfetmişlerdir. Bütün Peygamberler bunlarla mücadele etmiştir. eski versiyon putların yerini ne aldı? yeni versiyon putlar nelerdir? Allahtan korkmayan her insanın bir putu vardır! ve çeşit çeşittir.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23