• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dikkat! Yediğiniz gıdalarda domuz jelatini olabilir...

Günlük olarak tükketiğimiz birçok üründe gıda jelatini adında bir madde bulunuyor ve bu gıda jelatininin çok büyük bir kısmı İslam'da haram olarak bildirilen domuz hayvanından temin ediliyor. Biz Müslümanların ise bu hususta azami derecede dikkat etmesi gerekiyor. İşte jelatin maddesinin ayrıntıları...

1 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23