• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçişleri Bakanlığı’ndan CHP’li belediyelere rüşvet ve örgüt darbesi! Adalar ve Silifke belediye başkanları görevden uzaklaştırıldı!

Milletin kaynaklarını rüşvet çarklarında eriterek şahsi servet edinme derdine düşen kirli CHP zihniyetinin yönettiği belediyelerdeki usulsüzlüklere devletin şefkatli ve sarsılmaz eli anında müdahale etti.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Adem

Devam....bütün yolsuzlari,hirsizlari,hainleri ayiklayin,içeri tikin.aman yok bu ahlaksizlara...
  • 2 Ay Önce

Ayşe

İçişleri Bakanlığı'nın Adalar ve Silifke belediye başkanlarının görevden uzaklaştırılması haberini memnuniyetle karşıladım. Allah razı olsun İçişleri Bakanlığı'ndan, milletimizin menfaatlerini düşünen bu kararları alabilmek için her zaman çaba göstermesi gerekiyor. CHP'nin örgüt darbeleri ve rüşvet şebekeleri üzerine kurulu zihniyetlerine karşı duruşumuz devam ediyor. Bunu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde başarıyla başaracağız.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23