• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK da 20 askerin şehit olduğu uçak kazasını ‘çok şaibeli’ buldu: Düşen uçakta İsrail’in parmağı olabilir!

Terörsüz Türkiye sürecinde silah bırakıp kendini feshederek ismini “Kürdistan Özgürlük Hareketi” olarak değiştiren terör örgütü PKK’nin elebaşılarından Helim Ümit, Türkiye’nin yüreğini yakan 20 askerin şehid olduğu Gürcistan’daki uçak kazasıyla ilgili açıklama yaptı. Kazanın şüpheli olduğuna dikkati çeken Ümit, “Çok şaibelidir. Yani hemen ertesi gün komisyon bir araya gelecekti. Bu olay bize dış müdahale olasılığını düşündürüyor” ifadelerini kulandı. İran’ın eski Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin düşen helikopterini de hatırlatan Ümit, “Azerbaycan’daki İsrail etkisine” dikkat çekerek olayın arkasında da İsrail’in olabileceğini ima etti.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

emekli

MAVİ MARMARADA GÖZÜMÜZÜN İÇİNE SOKA SOKA insanlarımızı öldürdüler sonuç ne para din iman para
  • 2 Saat Önce

Ali

Msb bu kadar açıklayamadı.
  • 2 Saat Önce

Chief

Artık askeri konularda PKK'dan mı görüş alıyoruz?
  • 2 Saat Önce

el hüseyni ĞAVIS

yanınağoyum hemen dost oldunuz la övmeğe başladınız..
  • 3 Saat Önce

H u

Bu teröristle aynı fikirdeyim
  • 3 Saat Önce

Vatanaşkına

Buda son sözümüz olsun; Bu hainlerin yaptıklarını,aziz şehitlerimizi unutursak kanımız kurusun. Bu hainleri ve yaptıklarını daima kafamızda ve hafızamız da hep taze ve diri olarak tutacağız Onlarda unutmasın.
  • 3 Saat Önce

Vatanaşkına

Yeni Akit,onca yapılan açıklama sonrası kahraman şehit askerlerimiz hakkında enson konuşacak belkide hiç konuşmayacak,bunca yıl İsrail terör devletinin uşaklığını,tasmalı itliğini yapan bu eli kanlı katillerin açıklamasınamı aldı bu millet. Lütfen bu soysuzları böyle haber yaparak meşruluk yolunu açmayın. Bu sözlerim tüm medyaya.
  • 3 Saat Önce

İbrahim

Bu düşen uçakta israil'in etkisi yüzde 99 var. Eminim ki, azerbaycan'da İsrailli papazlar kılığında pek çok İsrail ajanları, muhbirleri vardır. Ve ayrıca Azerbaycanlı insanlardan pek çok ajanlar devşirdiklerinden de yüzde yüz eminim. Azerbaycan'da hava alanında iken bir azerbaycanliya uçağımıza sabotaj yaptırmak İsrail için çok kolay olmuştur. Çünkü can azebaycanin can azerileri bizim kardeşimiz. Onlardan bir zarar tabii ki beklemeyiz. Ama oldu. Rabbim şehitlerimize mağfiret eylesin amin.
  • 3 Saat Önce

Eeyy akp

Hadi bakalım tv lerde kükremekle olmuyor İsrail yaptıysa Türkiye gereğini yapacakmı.
  • 3 Saat Önce

AKIN

Elbette gereği yapılır. Sen endişe etme.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23