• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu’nu betona gömdü Yavaş’ı yıprattı kendine yol yaptı! CHP için tarihi karar bugün… Delegeler pavyon masasında meze edilmişti

CHP'nin pavyon masalarına meze olan, para ile delege avı yapılan şaibe kurultayına ilişkin dava bugün görülecek. Genel Merkez'de "mutlak butlan" ve "ihtiyati tedbir" paniği hakim. Kemal Kılıçdaroğlu cephesinin hazırlıkları sessiz ve derinden sürüyor. Olası bir ihtiyati tedbirde ise Çağrı Heyeti görevlendirilecek. Her iki senaryoda da Özgür Özel'in "Genel Başkanlık" koltuğunun bir hükmü kalmıyor.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yiğido

CHP= Pavyon Rüşvet Adamcılık Tecavüz LGBT Lezboş Hainlik Dinsizlik İslam Düşmanlığı vb her çirkin pislik mevcut. Polise asit atma Cami içerisine işme  her şey burada cehennemin son dinlenme tesisleri her şey serbest özgürlüğün tadını çıkarın Devlet Millet Hak Hukuk Kimsenin Umurunda değil. Allah'ım Af et Bizi DEMEKKİ GÜNAHIMIZ ÇOK.
  • 2 Ay Önce

hasel

Ö.Özel dengesiz.Ülkeye zerre faydası olmaz.Gitsin de, kim gelirse gelsin.
  • 2 Ay Önce

bence eskiyle alakalı yeniyle değil zaten

tekrar secim yapıldı eskisyle ilgili olur ayrıca suc ve suc unusuru ayrı YSK belirleyici mahkemedir
  • 2 Ay Önce

Neron11

Ortada saçma bir uygulama var , CHP kurultay kararı almış, peki mutlak butlan çıkarsa ve şu anki yönetim kurultayı yaparsa ve yüksek ihtimal YSK bu kurultayı onaylayarak CHP de mahkemenin atadığı yönetim ve seçimli yönetim olacak , bu kabul edilebilir bir şey değil, bu ülkeye zarar verir, eğer şaibeli bir iş varsa saibeyi yapanlar yargı önüne çıkar hesap verir ama bu iş zir bir hal aldı
  • 2 Ay Önce

Deli İbo

YSK, zaten bu suçu sulandırıp, CHP'yi bu işten cıkarma derdinde. Adamlar yıllar önce CHP'nin kendilerine sağladığı imtiyaz nedeniyle diyetlerini ödeme derdinde. CHP 109 seneden beri köşe baslarını hep tutmuş, iktidar olmasa bile devleti hala arka bakçelerinden yönetiyor.

okur

fotografi pavyoncu nurettinmi cekti
  • 2 Ay Önce

İmana gel ya Kemalist

aziz ihsan aktaşın kendisine verdiği zırhlı arabasına kendini kilitlesin özgür! arada bir pavyona gider!
  • 2 Ay Önce

angarali

bu eczacı özgür çok fena bundan korkulur. Adam harcamakta üstüne yok. Mansur senide harcar bu özgür haberin olsun
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23