• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TBMM'nin Gazze Kararı Resmî Gazete'de yayımlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen ve siyonist rejimin Gazze'deki işgalini, soykırım politikalarını ve ilhak girişimlerini kınayan karar Resmî Gazete'de yayımlandı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YASER

AKP İSRAİL DOSTUNU KINADI.TAMAM ARTIK İSRAİL DÜŞÜNSÜN.DAĞILALIM BEYLER
  • 3 Ay Önce

Ali

Ticaretide tekrar durduk
  • 3 Ay Önce

Erzincanlı

haydi hayırlısı bundan sonra ALLAHCC izni ve yardımı ile adım adımda olsa böyle bir karar alınması itrailin ve destekçilerinin adım adım sonunun geleceğini gösterir inşallah.
  • 3 Ay Önce

Havadan

Neden yiyecek atamıyor musuz? Yazsanıza.
  • 3 Ay Önce

HANGI ULKE HAVA SAHASINI BIZE ACAR KI..

gazzeye yardım ya Ürdün ya da Mısır üzerinden olur... gazzeye girmek için israilden izin almak gerek...

Güney Doğulu

Alınan kararlar yetmez, daha sert kararlar alınmalı, İsrail'e karşı savaşmak isteyen devletlerle savaş birliği oluşturulmalı. İsraile ültimatom verilmeli. İsrail talepleri yerine getirmezse orada taş üstünde taş bırakmamalı. Bu meclis kararımız yeterli değil.
  • 3 Ay Önce

Güney Doğulu

Siyonistlere ait ve ortaklığı olduğu bütün tüketim maddelerinin listeleri bütün marketlerin duvarlarına, camakenlerine asılmalı, en güçlü bir şekilde boykot edilmeli. KATİL, FAŞİST, İŞGALCİ İSRAİL VE AMERIKA .
  • 3 Ay Önce

VIY VIY

Zaten her gün kınama, kınama... iki yıldır zulum devam ediyor, çocuklar açlıktan ölüyor... yine çok güçlü kınadık...
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23