• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran Dini Lideri Hamaney: "Hiçbir saldırıya boyun eğmeyeceğiz"

İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, İran’ın ABD’nin Katar’daki El-Udeyd Hava Üssü’ne yönelik füze saldırısının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Biz kimseye saldırmadık, hiç kimsenin bize saldırmasını da asla kabul etmiyoruz ve hiçbir saldırıya boyun eğmeyeceğiz" dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ziyaretçi

Propagandadan başka bir işleri yok. Resmen Acem firildagi
  • 6 Ay Önce

Leyl....

Ali Hamaney malumunuz bir suikasten kurtuldu.. Yillar once bir Eli sakat kaldi.. Camiide bir saldiri oldu.. Fakat Ali Hamaney'in inanilmaz serveti Nereden geliyor?! Kendisi mutevazI bir ya$am sürerken yakinlari ve birinci dereceden Aile ferdleri nasil bu kadar luks bir hayat icindeler..
  • 6 Ay Önce

münafık İran'da palavralar bitmez. Tokatı yediler, dırıltıya devam ederlerse yumruğu da yiycekler. ...

son çeyrek asırda Suriye'de 500.000, Irak'ta enaz 1.200.000 ve Yemen'de en az 200.000 Müslümanı Şehit etti bu sapgın inanışlı şiiist İran ve şiist silahlı militanları. pkk ypg teröristlerini besledikleri de ayrı bir konu. Ermenilere bolca silah ve mühimmat verdikleri de ayrı bir konu. münafık İran ve münafık itlerinin yaptığı Müslüman katliamları, yapacaklarının göstergesidir. Huylu huyundan vazgeçmez. MELUN MÜNAFIK iRAN'IN PARAMPARÇA EDİLMESİ, MÜSLÜMAN ÜLKELERE RAHAT BİR NEFES ALDIRACAKTIR. müteakiben sıra ortağı gavur İsrail'in parçlanmasına sıra gelecektir. İsrail ve İran'ın bugünlerde aralarının limoni olduklarına aldanılmasın. Müslüman katilleridir bu melunlar.
  • 6 Ay Önce

Ömer Faruk

Danışıklı döğüş olduğunu artık anla ey akit! Bir daha İranı övme
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23