• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye’nin savaş uçakları Romanya semalarında!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait 3 uçağın Romanya hava sahasındaki eğitime katıldığını duyurdu.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hakan çolak

Dedeağacta şuan askeri birlik kalmadı, hepsi başka bölgelere kaydirildirl
  • 11 Ay Önce

Leyl....

Israel $uan icin silah birakdi.. Ama bu azgin Sionistlerin i$tahi kapanmaz!! Burnunuzun dibinde olan USA üsleri acaba nereyi i$gal edecek ler?! Cevap Suriye.. Ve Kürdlerin bulundugu yerlerde bakalim neler olacak. Adam deniz a$iri nasil kontrol etsin, yigiyor askeri Balkanlar 'a, Türkiye' nin hudut lari kevgir gibi, bir de ustune Ustluk Musluman Kani doken NATO'ya sadakatte ve hizmet de SINIR taninmiyor.. Bu mudur dI$ Politika, bu mudur Sionizmin Öldürdugu, ülkelerini, hayatlarinda caldigi sistemle sava$ma!!
  • 11 Ay Önce

Leyl....

Romanya’da 2.5 milyar euroya mal olacak Avrupa’nın en büyük NATO üssünün inşasına başlandı. Sene 2024. Küçük bir şehrin boyutlarında olan neredeyse üç bin hektarlık bir alanı kapsayan üs, kalıcı olarak 10 bin NATO kaluci olarak 10.000 asker. askeri ve ailelerini barındırabilecek. 2.5 milyar euroluk proje, pistler, silah platformları, askeri uçaklar için hangarlar, okullar, kreşler, mağazalar ve hastane içeriyor.
  • 11 Ay Önce

Leyl....

Amerikan askerlerin in neden Dedeagac'da konu$landirildigi bilen var mi? Ayni $ekilde Romanya'da da Amerikan üssünde harejetlilik var..
  • 11 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23