• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD Başkan Yardımcısı Harris’ten o şarkıya tempo! Anlamını öğrenince alkışlamayı kesti

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Porto Riko'da bilmeden Filistin ve Haiti hakkında bir şarkıya tempo tuttu. Harris'in protestoyu öğrenince alkışlamayı kestiği ortaya çıktı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KUKLA

Bütün özelliği eşi Yahudi.
  • 1 Yıl Önce

boykot var mı. en çok bilinen ramazan içeceği kola ?!?!?!?

abd kanada ingiltere almanya fransa avustralya y zelanda ve batının pek çok ülkesi yeryüzünde hepi topu 15 milyoncuk yahudinin o korkunç zenginliği,sermayesi,medya ve sinema gücü siyasetteki ağırlığı ve şeytani zekasının pençesinde. öyle kolay kolay bu zincirinin kırılması da mümkün değil. ancak Allahü teala nın imdadımıza yetişmesi. yoksa iş fena. batı mamulu sandığımız her şeyin sahibi yahudi. bunu ders olasrak okutmak,ibret almak lazım. kahrolsun demekle kahrolmuyor. ürünlerini tanıyıp,ama iyi güzel hesaplı cenderesinden kurtulup boykot,dua,mazluma yardım ve hem içimizde hem ümmet olarak hem de insanlık olarak kenetlenme.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

BIRAKINIZ HANGİ DİNDEN OLURSANIZ OLUN, BEN İNASNIM DİYEN HER KESİN ASLA KABUL ETMEYECEĞİ İSRAİL VAHŞETİNİ VE ONA DESTEK VERENLERİ BİR TÜRLÜ İNSANLIK ADINA KABULLENEMİYOR, ABD'NİN BAŞKAN YARDIMCISI HARRİS DENEN DEVLET KADINI İNSANLIK ADINA IRCILIK YAPTIĞINDAN BİLE HABERİ YOK, BU KAFA YAPISINA SAHİP HİÇ KİMSE DÜNYAYA BARIŞ VE GÜVEN GETİREMEZ.
  • 1 Yıl Önce

timur

kaliforniyalı yani ermenilerin ağırlıklı olduğu eyaletten, hint/jamaika kırması bir islam düşmanı. biden görevde ölse,otomatikman başkan olur ve onu aratır.bu arada clintonların,trumpların damatlar yahudi.ne zeka ve ne strateji değil mi.

Vahap Kalyoncu

Yahudi fino ları.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23